Alba 1 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Primăria Alba Iulia alocă peste 110.000 de lei pentru întreținerea fântânilor arteziene și a sistemelor de irigare automate din municipiu.
  • Șaisprezece elevi din clasa a XI-a de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au fost avansați la gradul de elev sergent.
  • Copiii de la grădinița ”Primii Pași” din Aiud au înmânat mărțișoare doamnelor și domnișoarelor care au trecut pragul farmaciilor din oraș.
  • A fost descoperită muniție de război între comunele Măgura și Guruieni, pe terenul viitoarei autostrăzi București – Alexandria.
  • Se lucrează la construcția noului hipermarket Kaufland în Alba Iulia, o investiție de aproximativ 4.000.000 de lei fără T.V.A.
  • Au fost instalate 14 noi platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor pe raza municipiului Alba Iulia.
  • Spectacolul ”Mamă” de Marta Barceló, regia Mariana Cămărășan va avea loc la Sala de evenimente a Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș.
  • Un șofer a fost surprins pe contrasens pe autostrada A10 Sebeș – Turda, fapt filmat și trimis pe adresa redacției ziarulunirea.ro.
  • Va avea loc un eveniment special prilejuit de vernisajul expoziției „Corina Chiriac, istoriile unei mari artiste” la Sala Unirii din Alba Iulia. Marea artistă de muzică ușoară va susține și un minirecital.
  • Un sarcofag rar cu inscripție din secolul al II-lea și cu chipul Medusei sculptat în piatră a fost făcut bucăți, cu excavatorul, în cimitirul din Alba Iulia.
Concluzie: Astăzi, presa locală din Alba a relatat evenimente diverse și interesante, printre care descoperirea de muniție de război, avansarea în grad a unor elevi și distrugerea unui sarcofag rar. De asemenea, s-a vorbit despre investiții și proiecte, precum noul magazin Kaufland și noile platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor, dar și despre evenimente culturale, cum ar fi spectacolul „Mamă” sau vernisajul expoziției „Corina Chiriac, istoriile unei mari artiste”.
Cât va costa întreținerea fântânilor arteziene din Alba Iulia în acest an. Primăria a lansat procedura de atribuire a contractului
Primăria Alba Iulia alocă în acest an peste 110…
alba24.ro
FOTO| 16 elevi de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, avansați la gradul de elev sergent: Noile grade, o recunoaștere a rezultatelor școlare, a comportamentului și a aptitudinilor
Șaisprezece elevi din clasa a XI-a de la Colegi…
ziarulunirea.ro
FOTO| Sosirea primăverii, vestită de copii de la grădinița ”Primii Pași” din Aiud: Aceștia au înmânat mărțișoare doamnelor și domnișoarelor care au trecut pragul farmaciilor din oraș
FOTO| Sosirea primăverii, vestită de copii de l…
ziarulunirea.ro
Muniție de război descoperită între comunele Măgura și Guruieni
În această dimineață, în jurul orei 09.00, pers…
ziarulteleormanul.ro
FOTO VIDEO| Se lucrează de zor la noul magazin KAUFLAND din Alba Iulia: Investiție de 4 milioane de lei
FOTO VIDEO| Se lucrează de zor la noul magazin …
ziarulunirea.ro
De astăzi, 14 noi platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor sunt funcționale în municipiul Alba Iulia
De miercuri, pe raza municipiului Alba Iulia, v…
opiniatransilvana.ro
Sebeș, 2 martie 2023, ora 19:00 Un spectacol excepțional: „MAMĂ”. De văzut cu ochii închiși și cu inima deschisă!
Joi, 2 martie 2023, începând cu ora 19.00, avem…
opiniatransilvana.ro
VIDEO ȘTIREA TA| Un șofer surprins pe contrasens pe autostrada A10 Sebeș – Turda: ”Ce caută acolo? Dacă cineva face accident din cauza lui?”
Un șofer inconștient a fost filmat miercuri dup…
ziarulunirea.ro
Corina Chiriac, la Alba Iulia, în 8 martie. Expoziție cu obiecte de familie, fotografii și rochii, lansare de carte, minirecital
Miercuri, 8 martie, de la ora 17.00, la Sala Un…
alba24.ro
Sarcofag roman rar, vechi de 1700 de ani, DISTRUS cu excavatorul în cimitirul din Alba Iulia: „Este excavatorist. Dă de pietre, le scoate!”
Un sarcofag rar, cu inscripție din secolul al I…
www.gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023