Alba 18 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Lucrări de reparații la gardul și capela cimitirului municipal din Sebeș. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 900.000 de lei, fără TVA.
  • Sistemul de iluminat public din Sebeș va fi modernizat prin fonduri nerambursabile asigurate prin Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului de Mediu.
  • Patru tronsoane de drumuri și străzi din comuna Șibot vor fi asfaltate printr-o investiție de peste 5,5 milioane de lei. Primăria Șibot a lansat o licitație pentru servicii de proiectare și execuția lucrărilor.
  • Noi lucrări de infrastructură au început recent în Alba Iulia, în cadrul celui de-al doilea proiect de mobilitate. Vor fi afectate, pentru început, tronsoane din B-dul Republicii (în zona Stadion), B-dul Revoluției 1989 (în zona Spital și între Piață și Mercur) și strada Gheorghe Pop de Băsești.
  • Două echipe de fotbal, Chimia și Băbeni, s-au întâlnit sâmbătă, la Vlădești. Confruntarea s-a terminat cu un scor alb: 0-0.

Concluzie:

Astazi, în presa locală au fost acoperite subiecte legate de investiții în infrastructură, modernizarea iluminatului public și reparații la cimitir. De asemenea, patru tronsoane de drumuri din comuna Șibot vor fi asfaltate și o serie de lucrări de infrastructură au început în Alba Iulia. În sfera sportivă, Chimia și Băbeni s-au întâlnit într-un meci de fotbal cu un rezultat de egalitate.

MODIFICĂRI în trafic pe bulevardele din Alba Iulia, după noile lucrări de infrastructură. TOATE parcările publice din zonă DISPAR
Noi lucrări de infrastructură au început recent…
alba24.ro
Sistemul de iluminat public din Sebeș va fi modernizat în totalitate prin fonduri nerambursabile
Municipiul Sebeș și-a asigurat demersul de mode…
alba24.ro
Lucrări de reparații la gardul și capela Cimitirului municipal din Sebeș. Cât vor costa
Gardul și capela Cimitirului municipal din Sebe…
alba24.ro
Luptă oarbă, în nămol, la Vlădești, între Chimia și Băbeni. Hair stylistul Marius Iordache a avut cea mai mare ocazie a meciului
Două dintre echipele bune ale campionatului, di…
arenavalceana.ro
Patru tronsoane de drumuri din localitățile Șibot și Balomiru de Câmp vor fi asfaltate. Licitația, lansată în SEAP
Patru tronsoane de drumuri și străzi din comuna…
alba24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023