Alba 25 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Orașul Teiuș va beneficia de un sistem complex de supraveghere video, cu peste 100 de camere, pentru creșterea siguranței cetățenilor.
  • Alba Iulia este, pentru un weekend, un oraș horticol. Flori, pomi și arbuști de toate felurile dau viață în aceste zile cetății Marii Uniri.
  • Un adevărat brand al orașului, înghețata făcută artizanal de Katz, un evreu cu prăvălie din Alba Iulia, a atras interesul presei.
  • Aproape 600 de copii de la școlile din Blaj și Alba Iulia au participat la un concurs inedit de pictare a stupilor, organizat în cadrul Sărbătorii Mierii de la Blaj.
  • O tânără din Sebeș a deschis o mică fermă urbană în care cultivă microplante, germeni şi plante aromatice.
  • Localitatea Florești din județul Cluj se poate mândri cu o ”Mică Deltă” datorită canalelor și insulițelor formate pe cursul râului Someș.
  • Aproximativ 300 de tineri de diferite confesiuni participă la Marșul pentru Viața organizat pe străzile din Alba Iulia.
  • Un bărbat din Alba Iulia a transmis Alba24 că a fost la un pas de a fi agresat în trafic pe o stradă din Vâlcea dintr-un motiv incredibil: avea numere de înmatriculare de Alba.

Concluzie:

Evenimentele de interes pentru presă din Alba astăzi au inclus implementarea unui sistem de supraveghere video în Teiuș, un târg horticol în Alba Iulia, istoria înghețatei de la Katz, un concurs de stupi la Blaj, o fermă urbană din Sebeș, aria protejată de Someș la Florești, Marșul pentru Viața la Alba Iulia și un incident de trafic în Vâlcea cu numere de înmatriculare din Alba.

VIDEO: Sistem complex de supraveghere video, la Teiuș. Peste 100 de camere vor ajuta la creșterea siguranței cetățenilor
Orașul Teiuș va beneficia de un sistem complex …
alba24.ro
„Târgul grădinarului” la Alba Iulia. Pomi fructiferi, plante și flori la prețuri accesibile
Alba Iulia este, pentru un weekend, un oraș hor…
stirileprotv.ro
Povestea înghețatei Katz din Alba Iulia, cea mai bună din Transilvania. De ce s-a supărat bătrânul evreu și a plecat în Israel
O parte dintre albaiulieni își amintesc încă re…
alba24.ro
VIDEO Cel mai frumos stup: concurs pentru elevi cu un premiu de 1.000 de euro, la Sărbătoarea Mierii de la Blaj
Aproape 600 de copii de la școlile din Blaj și …
alba24.ro
FOTO| Cum a „încolțit” ideea unei microferme urbane la Sebeș: Tânăra care cultivă microplante și germeni datorită beneficiilor nutriţionale pe care le au
FOTO| Cum a „încolțit” ideea unei microferme ur…
ziarulunirea.ro
VIDEO: Microplantele, garnitura perfectă pentru o cină gătită acasă. O tânără din Sebeș cultivă și vinde cele mai ”moderne” legume
Microplantele, un cuvât folosit tot mai des de …
alba24.ro
”Mica Deltă” a Floreștiului, o zonă spectaculoasă care se aseamănă cu Delta Dunării. Unde este situată
Localitatea Florești din județul Cluj se poate …
www.gandul.ro
VIDEO: Sute de tineri pe străzile din Alba Iulia, la Marșul pentru Viață. Organizator: ”Vrem să dăm glas pruncilor nenăscuți”
Aproximativ 300 de tineri de diferite confesiun…
alba24.ro
Șofer din Alba Iulia, la un pas să fie agresat la Vâlcea pentru că avea numere de Alba și mergea încet. Cum s-a terminat totul
Un bărbat din Alba Iulia a transmis Alba24 că a…
alba24.ro
Ce ascunde Someșul? „Mica Deltă” a Floreștiului
„Suntem aproape siguri că la un moment dat, de-…
undefinedwww.monitorulcj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023