Arad 11 aprilie 2023

Sinteza Zilei

  • Anchetatorii români au stabilit că atacul cu bombă de la Arad din urmă cu doi ani a fost comis de o echipă de asasini de origine sârbă, cu pregătire militară. Totuși, identitatea acestora nu a putut fi stabilită.
  • Primăria Municipiului Arad anunță desfășurarea activitățiilor de dezinsecție pe domeniul public și privat al municipalității pentru prevenirea dezvoltării stadiilor larvare ale insectelor, în special a țânțarilor.
  • Magazinele Enel din județele Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara vor fi închise în intervalul vineri, 14 aprilie – luni, 17 aprilie 2023, cu ocazia sărbătoririi Paștelui.
  • Lumina Sfântă de la mormântul din Ierusalim al Mântuitorului va ajunge, sâmbătă seara, la Catedrala Arhiepiscopală „Sfânta Treime” din Arad, urmând să fie distribuită credincioșilor sărbătorilor de Înviere.
  • Primăria Municipiului Arad a anunțat lansarea unui nou proiect de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din oraș, în care sunt incluse alte opt blocuri.

Concluzie

Astăzi, în Arad, au fost abordate subiecte legate de securitate și investigații, sănătate publică, închiderea magazinelor în perioada Paștelui și sărbătorirea acestuia prin Lumina Sfântă, precum și un proiect de reabilitare a blocurilor de locuințe din municipiu.

EXCLUSIV | Anchetatorii au aflat de unde provin autorii atacului cu bombă de la Arad. Sunt considerați cei mai periculoși criminali din Europa
Anchetatorii români au stabilit că atacul cu bo…
www.gandul.ro
Prima acțiune de dezinsecţie din acest an în municipiul Arad
Primăria Municipiului Arad anunță cetățenii ora…
www.actualitati-arad.ro
Magazinele Enel din județele Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara vor fi închise în intervalul 14-17 aprilie 2023
Magazinele Enel din judeţele Timiş, Caraş-Sever…
renasterea.ro
Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge și în acest an la Arad
Lumina Sfântă de la mormântul din Ierusalim al …
www.actualitati-arad.ro
Opt alte blocuri din Arad trec la reabilitare termică. Urmează agonie sau extaz
Primăria Municipiului Arad anunță lansarea unui…
specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023