Arad 28 martie 2023

Sinteza Zilei – 28 Martie 2023

Sinteza Zilei:

  • A fost nins în județele Timiș, Arad și Caraș-Severin. Echipele au răspândit peste 37 de tone de material antiderapant pe drumurile naționale.
  • DIICOT Arad a trimis în judecată 9 inculpați pentru constituirea unui grup infracțional organizat specializat în contrabandă cu țigări. Au fost date achitări și pedepse cu suspendare.
  • 72 de străini au fost găsiți ascunși într-un TIR și o autoutilitară la Nădlac.
  • O companie a depus la Primărie o solicitare pentru a construi o zonă de depozitare servicii comerț, în cartierul Micălaca.
  • Locatarii unui bloc din Arad, care a intrat în reabilitare termică cu fonduri europene, se plâng că firma a abandonat șantierul de mai multe luni, iar lucrările deja executate ar fi de calitate slabă și ar fi provocat pagube oamenilor.
  • La Grădinița Piticot Arad a avut loc activitatea educațională „Parada costumelor din materiale reciclabile” din cadrul Programului Național „Săptămâna Verde”.
  • Adrian Wiener, medic și deputat USR, critică interesul real al administrației locale, când vine vorba de sănătatea arădenilor și consideră că un nou spital în Arad ar fi doar un exercițiu de imagine al PNL.

Concluzie:

S-a nins în județele Timiș, Arad și Caraș-Severin, iar DIICOT Arad a trimis în judecată 9 inculpați pentru contrabandă cu țigări. Locatarii unui bloc din Arad se plâng de lucrări întârziate și neconforme. Compania Clever Solutions Point SRL a depus la Primărie o solicitare pentru a construi o zonă de depozitare servicii comerț în Micălaca. În plus, la Grădinița Piticot din Arad a fost organizată activitatea „Parada costumelor din materiale reciclabile”, iar Adrian Wiener, medic și deputat USR, critică interesul real al administrației locale în ceea ce privește sănătatea arădenilor și consideră că un nou spital în Arad ar fi doar un exercițiu de imagine al PNL.

Achitări și pedepse cu suspendare într-un dosar de contrabandă de țigări în care s-au efectuat percheziții în Arad și Timiș
Achitări și pedepse cu suspendare pentru 9 incu…
specialarad.ro
A nins în judeţele Timiş, Arad şi Caraş-Severin
A nins în judeţele Timiş, Arad şi Caraş-Severin…
renasterea.ro
72 de străini găsiți ascunși într-un TIR și o autoutilitară la Nădlac
72 de străini găsiți ascunși într-un TIR și o a…
renasterea.ro
Omul de afaceri Adrian Dragoș își face zonă de depozitare în Micălaca
Clever Solutions Point SRL a depus la Primărie …
specialarad.ro
Adrian Wiener: „Un nou spital în Arad, un nou exercițiu de imagine al PNL” (P)
Adrian Wiener, medic și deputat USR, vorbește d…
specialarad.ro
Parada costumelor din materiale reciclabile, la Grădinița Piticot din Arad
Comunicat. La Grădinița Piticot Arad a avut loc…
specialarad.ro
Locatarii unui bloc reabilitat termic din Arad se plâng de lucrările întârziate şi neconforme
Locatarii unui bloc din municipiul Arad, care î…
www.actualitati-arad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023