Arad 30 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Un cetățean german de 76 de ani a fost reținut de polițiștii din Arad după ce ar fi întreținut relații sexuale cu doi minori dintr-o casă de tip familial.
  • Direcția de Sănătate Publică Arad a adus la cunoștință serviciile medicale acordate în cadrul centrelor de permanență, în urma intrării în vigoare a noului Ordin MS 774/17.03.2023.
  • Ministrul Sănătății a semnat finanțări pentru sectorul medical, acordând susținere record pentru spitalele din Timiș și Arad.
  • Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a catalogat cazul a doi copii din grija statului care ar fi fost abuzați sexual de un cetățean străin drept ‘revoltător și de neconceput’, acesta fiind ‘un lup paznic la oi’.

Concluzie

Astăzi, presei locale din Arad i-au atras atenția cazul abuzului sexual asupra a doi minori, serviciile medicale acordate prin centrele de permanență, identificarea de către Ministerul Sănătății a unor finanțări solide pentru spitale, precum și declarațiile ministrului Familiei, Gabriela Firea, cu privire la cazul celor doi copii.

Un cetățean german de 76 de ani a fost reținut de polițiștii din Arad: ar fi întreținut relații sexuale cu doi minotri dintr-un centru de plasament
Un cetățean german de 76 de ani a fost reținut …
www.stiripesurse.ro
Servicii medicale acordate de Centrele de Permanență din Arad
Având în vedere intrarea în vigoare a noului Or…
www.actualitati-arad.ro
Ministrul Sănătății a semnat finanțări solide pentru sectorul medical. Susținere record pentru spitale din Timiș și Arad
Ministrul Sănătății a semnat finanțări solide p…
renasterea.ro
Gabriela Firea, revoltată după cazul de la Arad: ‘Era într-un fel un lup paznic la oi. Incredibil’
„Este revoltător și de neconceput cazul celor 2…
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023