Arad 9 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Patru noi spații de servicii, care includ stații de alimentare, restaurante și locuri de parcare, au fost deschise pe Autostrada A1 între Nădlac și Arad în urma contractelor de concesiune încheiate între CNAIR și Rompetrol Downstream SRL.
  • Consiliul Județean Arad a emis autorizația pentru extinderea și creșterea capacității rețelei de energie electrică, necesare pentru construcția de noi magazine Penny, Lidl, dar și Kaufland, în localitatea Vladimirescu.
  • Compania Sphera Franchise Group, care administrează în sistem de franciză brandul KFC pe plan local, își extinde rețeaua de restaurante și va deschide un nou KFC Drive Thru pe Autostrada A1, în localitatea Pecica.
  • Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad organizează o serie de evenimente numită „Dialoguri universitare”, primul fiind programat vineri, 10 martie 2023, cu invitat special pe maestrul Dorel Vișan, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad.
Concluzie: Astazi s-au raportat in presa din Arad subiecte diverse, care includ inaugurarea unor noi spatii de servicii pe Autostrada A1, extinderea retelelor de magazine in judet si organizarea unor evenimente culturale si de discutie.
​Patru noi spații de servicii, benzinării și zone de parcare au fost deschise pe Autostrada A1 între Nădlac și Arad
Patru noi spații de servicii, care includ stați…
monitorizari.hotnews.ro
Penny, un lanț de magazine și, în final, Lidl se vor deschide în Vladimirescu. S-a emis autorizația pentru extinderea rețelei electrice
A fost semnat, de către Consiliul Județean Arad…
specialarad.ro
Se extinde rețeaua și se implementează un nou sistem: un nou restaurant KFC Drive Thru la Pecica, dar pe Autostrada A1
Sphera Franchise Group, holdingul care deține c…
specialarad.ro
„Dialoguri universitare” cu maestrul Dorel Vișan, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad
Comuncat. Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”…
specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023