Argeș 2 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a minorei DURĂ GEORGIANA ELENA, DE 13 ani, care a plecat de la domiciliul său, din municipiul Pitești, în ziua de 01 martie a.c., în jurul orei 14:00 și nu a mai revenit.
  • Pe strada Frasinului, din cartierul Trivale din Pitești, se caută soluții pentru mai multe parcări. Printre variantele studiate se numără amplasarea, pe locul garajelor ce vor fi curând demolate, a unui sistem inteligent de parcare, semiautomatizat, ce ar urma să ofere cetățenilor din zonă 150 de locuri de parcare modulare, etajate, alte 30 de locuri pe suprafață deschisă, barieră de vegetație dinspre stradă și un loc de joacă pentru copii.
  • S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Holograf Simfonic, care va avea loc pe 20 aprilie 2023, la Casa Sindicatelor din Pitești. Acestea se pot achiziționa atât de la casieria Filarmonicii Pitești, cât și online.

Concluzie:

Sinteza de astăzi a prezentat un caz de dispariție în Pitești, demersurile autorităților pentru dezvoltarea parcărilor din cartierul Trivale și punerea în vânzare a biletelor pentru concertul Holograf Simfonic.

Piteşti. S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Holograf
Piteşti. S-au pus în vânzare biletele pentru co…
ziarulargesul.ro
O fată din Piteşti a fost dată dispărută. Poliţia o caută
O fată din Piteşti a fost dată dispărută. Poliţ…
ziarulargesul.ro
Piteşti. Se caută soluţii pentru mai multe parcări în cartierul Trivale
Piteşti. Se caută soluţii pentru mai multe parc…
ziarulargesul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023