Argeș 28 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a afirmat că modernizarea Bazinului Olimpic a pus în dificultate procesul de inaugurare, dorită de locuitorii orașului. Edilul ar dori ca proiectul să fie finalizat până de Paști.
  • Spadasinii de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare se pregătesc la Izvorani pentru Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și junori, ce va avea loc la începutul lunii aprilie, în Bulgaria.
  • La Consiliul Local din Pitești se discută proiectul PNL privind acordarea stimulentului pentru nou-născuți în valoare de 2500 de lei. Inițiativa are scopul sprijinirii familiilor tinere și încurajării natalității, însă PSD se opune acestei măsuri.

Concluzie:

Sinteza zilei a inclus discuțiile privind modernizarea Bazinului Olimpic din Pitești, pregătirile spadasinilor de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare pentru competiția mondială de scrimă și proiectul PNL privind stimulentul pentru nou-născuți.

Zi importantă pentru părinții din Pitești. Ar putea primi 2.500 de lei
Zi importantă pentru părinții din Pitești. Ar p…
ziarulargesul.ro
Cantonament la Izvorani pentru spadasinii de la CSM Olimpia
Spadasinii Clubului Sportiv Municipal Olimpia S…
www.jurnaluldesatumare.ro
Primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea: „Bazinul Olimpic m-a albit!”
Primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea:…
ziarulargesul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023