Argeș 6 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Conducere interimară la PNL Albota. Duminică, în ședința BPJ a PNL Argeş a fost votată o conducere interimară la PNL Albota, noul președinte interimar fiind ales în persoana lui Dumitru Roland Florian (foto dreapta). „Avem convingerea că Florian va folosi experiența acumulată ca inginer topograf pentru a dinamiza activitatea organizației liberale din Albota”, a transmis Departamentul de Comunicare al PNL Argeș.
  • Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 50 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 504.315.645,21 de lei. Unul dintre aceste contracte vizează o investiție importantă pentru comuna Miroși din Argeș. Concret, proiectul aprobat are în vedere modernizarea de drumuri locale în Miroși. Aceste drumuri sunt: Măcăneață, Gheorghe Pătrașcu, Cornel Gușă, Înv. Radu Tetici, Petre Capel, Ducani, Văleanu, Bisericii, I. Perniu, Burcă, în total 2.838 de metri, iar valoarea investiției este de 4.747.448 de lei.
  • Un TIR încărcat cu glucoză din Bulgaria s-a răsturnat pe DN 7, în Milcoiu, județul Vâlcea, ceea ce a dus la blocarea traficului, împiedicând astfel circulația între Râmnicu Vâlcea și Pitești. Echipaje ale Serviciului de Ambulanță Vâlcea și ISU Vâlcea au ajuns la fața locului au acordat primul ajutor șoferului și pasagerului din TIR, care au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Concluzie:

Sinteza de astăzi a prezentat trei subiecte importante din județul Argeș și Vâlcea: schimbări în conducerea PNL Albota, semnarea unui contract de modernizare a drumurilor locale în Miroși și un accident care a blocat traficul pe DN 7.

Conducere interimară la PNL Albota
Conducere interimară la PNL Albota. Duminică…
ziarulargesul.ro
Contract de milioane într-o localitate mică din judeţul Argeş
Contract de milioane într-o localitate mică din…
ziarulargesul.ro
Trafic blocat între Râmnicu Vâlcea și Pitești: Un TIR din Bulgaria, încărcat cu glucoză, s-a răsturnat
Un TIR încărcat cu glucoză din Bulgaria s-a răs…
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023