Bacău 10 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Un munte de moloz de peste 20 de metri înălțime și în jur de 100 de metri lungime a fost depozitat în Comănești, iar prefectura a acuzat o depozitare neconformă a deșeurilor din construcții.
  • 300 de elevi de la liceele din Dărmănești, Comănești și Moinești au început un program inedit de educație de mediu prin intermediul Școlilor de Pădure.
  • Traficul a fost oprit pe DN 2 Râmnicu Sărat – Focșani, în zona localității Urechești, după ce trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier.
Concluzie: Astazi, in presa locala din Bacau, au fost prezentate trei subiecte importante: un munte de moloz depozitat neconform in Comanesti, programul de educatie de mediu prin intermediul Scolilor de Padure pentru elevii din trei licee din Bacau si un accident rutier care a blocat traficul pe DN 2.
Un munte de moloz de 20 de metri înălțime, depozitat în mijlocul naturii, în Comănești. Prefectura acuză „un exemplu revoltător de depozitare neconformă a deşeurilor din construcții”
Un munte de moloz, care are peste 20 de metri î…
ziaruldebacau.ro
COMUNICAT: Trei licee din județul Bacău au intrat în rețeaua Școlilor de Pădure
300 de elevi de la liceele din Dărmănești, Comă…
ziaruldebacau.ro
ULTIMA ORĂ Trafic oprit pe E85, la Urechești, după ce 3 mașini s-au ciocnit
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al…
www.vrancea24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023