Bacău 14 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Adriana Luminița Temea, primărița comunei Horgești, a fost demisă din funcție, după ce a fost declarată definitiv în incompatibilitate de Justiție.
  • Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” din Buhuși a fost încă odată gazdă bună pentru Festivalul „Armonii în Timp”, cu spectacolul „Vine, Vine Primăvara” care a ajuns la ediția a III-a.
  • Muntele de deșeuri, de peste 20 de metri înălțime și în jur de 100 de metri lungime, apărut în orașul Comănești, rămâne în ilegalitate.
  • Adrian Răspopa, decedat într-un accident de raliu, în septembrie 2021, a fost declarat Cetățean de Onoare post-mortem al municipiului Onești.
  • Două femei, mama Diana și fiica ei Maja, au primit Botezul Ortodox în Biserica „Sf. Împărați Constantin și Elena” din satul Hemeiuș, județul Bacău.

Concluzie

In Sinteza Zilei de astazi sunt prezentate evenimentele din Bacau care au atras atentia presei, printre care demiterea primaritei din comuna Horgesti, organizarea festivalului „Armonii in Timp” la Buhusi, scandalul privind depozitarea ilegala a deseurilor la Comanesti si declararea post-mortem a lui Adrian Raspopa Cetatean de Onoare al municipiului Onesti. O poveste speciala este cea a botezului ortodox al doua lituanience mama si fiica in satul Hemeius, judetul Bacau.

Comuna Horgești rămâne a doua oară fără primar. Luminița Temea a fost demisă, după ce a fost declarată definitiv în incompatibilitate
Adriana Luminița Temea, primărița comunei Horge…
ziaruldebacau.ro
„Armonii în Timp” la Buhuși
Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” din Buhuși a…
www.desteptarea.ro
Scandalul muntelul de deșeuri depozitate ilegal la Comănești. Primăria nu a solicitat un acord de la Agenția pentru Protecția Mediului Bacău
Muntele de deșeuri, de peste 20 de metri înălți…
ziaruldebacau.ro
Adrian Răspopa a fost declarat Cetățean de Onoare post-mortem al municipiului Onești
Adrian Răspopa, decedat într-un accident de ral…
ziaruldebacau.ro
Două lituanience – mamă și fiică – botezate ortodox la Hemeiuș
Două femei, mama Diana și fiica ei Maja, au pri…
www.desteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023