Bacău 18 martie 2023

Sinteza zilei – 18 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Un profesor este acuzat că a oferit bani și ciocolată unei eleve de clasa a VIII-a de la Colegiul „Ferdinand I” din Bacău. Poliția și Inspectoratului Școlar au demarat o anchetă.
  • Instituțiile de mediu din județul Bacău închid ochii la cele mai multe dintre activitățile care afectează grav mediul. Cu un director aflat în concediu în cele mai „delicate” momente, Garda de Mediu refuză să „vadă” activitățile ilegale, chiar și atunci când i se prezintă dovezi evidente, cu fotografii și filmări.
  • Au început lucrările de modernizare a trei străzi din Târgu Ocna, proiect finanțat 90% de Consiliul Județean Bacău, cu o valoare estimată de 6,3 milioane lei.
  • O nouă librărie de la brandul Cărturești a fost deschisă în Bacău și a atras sute de vizitatori în ziua inaugurării.

Concluzie

Astăzi, presa locală din Bacău a relatat un scandal legat de un profesor acuzat de comportament neadecvat față de elevi, inacțiunea instituțiilor de mediu în fața unor activități ilegale care afectează grav mediul, începerea lucrărilor de modernizare a trei străzi în Târgu Ocna și inaugurarea unei noi librării a brandului Cărturești în oraș.

Un profesor este acuzat că a oferit bani și ciocolată unei eleve de clasa a VIII-a de la Colegiul „Ferdinand I” din Bacău. Poliția și Inspectoratului Școlar au demarat o anchetă
Mama unei eleve a sesizat Inspectoratul Şcolar …
ziaruldebacau.ro
SCANDALOS: Cum se preface Garda de Mediu că nu vede arderile ilegale din Bacău și poluarea de lângă una dintre sursele de apă ale orașului!
Instituțiile de mediu din județul Bacău închid …
ziaruldebacau.ro
Rușii în Bacău
Băcăuanii întâmpină soldații Armatei Roșii, în …
www.desteptarea.ro
FOTO: Se modernizează străzile Cărămidăriei, Viitorului și Cimitir din Târgu Ocna. Proiectul de 6,3 milioane lei este finanțat 90% de Consiliul Județean Bacău
Au început lucrările pentru modernizarea a trei…
ziaruldebacau.ro
O nouă librărie, în Bacău: Brandul Cărtureşti i-a cucerit pe băcăuani
Cu mult înainte de ora 12.00, anunţată pentru d…
www.desteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023