Bacău 20 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău a avertizat populația cu privire la riscul crescut de incendii de vegetație uscată în această perioadă, cauzate de acțiunile de igienizare a terenurilor și pregătirea lor pentru lucrările agricole de primăvară.
  • Comisarii Gărzii de Mediu Bacău au declanșat mai multe verificări în județul Bacău, după ce au primit mai multe sesizări cu privire la depozitările necontrolate de deșeuri. Prima razie a avut loc la UAT Comănești, unde comisarii au descoperit un depozit de deșeuri provenite din demolări, pe un teren extravilan aflat pe domeniul public.
  • Un tânăr de 25 de ani, din judeţul Bacău, a fost arestat pentru 30 de zile, acuzat c-a lovit cu un cuţit pe un băiat de 21 de ani, cu care s-a certat într-un bar. Camerele de supraveghere au surprins încăierarea generală.
  • Comuna Măgirești invitează persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial să depună proiecte în vederea atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă.
  • O fotografie veche din Bacău, de la începutul anilor ’40, în care se vede Biserica Sf. Nicolae și Biserica Armenească, a fost publicată pe un site local.

Concluzie

În Bacău, garda de mediu a demarat verificări asupra depozitărilor deșeurilor, iar ISU Bacău a avertizat cu privire la riscul crescut de incendii de vegetație uscată. De asemenea, un tânăr de 25 de ani a fost arestat pentru 30 de zile din cauza implicării într-o încăierare generală. În același timp, Comuna Măgirești a anunțat atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă, iar o fotografie veche din Bacău a fost publicată.
Finanțări nerambursabile prevăzute de Legea 350/2005 – Comuna Măgirești
Comuna Măgirești invită persoanele fizice și ju…
ziaruldebacau.ro
Garda de Mediu a amendat primăriile din Bacău și Comănești
Garda de Mediu Bacău a declanșat mai multe veri…
www.desteptarea.ro
Războiul din Ucraina, anul 2, ziua 25. Xi Jinping se întâlneşte cu Vladimir Putin la Moscova / Lituania: Xi se întâlneşte cu un criminal de război / Armata ucraineană ripostează în Bahmut / UE încearcă să accelereze livrările de muniţie pentru Kiev / Putin cere prietenia ţărilor africane: ce promisiuni le-a făcut
Războiul din Ucraina, anul 2, ziua 25. Xi Jinpi…
www.mediafax.ro
ISU Bacău trage un semnal de alarmă: creșterea alarmantă a incendiilor de vegetație uscată în județul Bacău
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Mr. C…
www.desteptarea.ro
Bacăul în 1942
Avem o ilustrată trimisă în vremea războiului (…
www.desteptarea.ro
Încăierare generală într-un bar din Bacău. Motivul uimitor pentru care a fost arestat bărbatul care NU a participat la bătaie
Un tânăr de 25 de ani, din judeţul Bacău, a fos…
stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023