Bacău 3 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Un accident rutier a avut loc, în jurul orei 10.30, pe strada Arcadie Șeptilici din municipiul Bacău, în care au fost implicate trei autoturisme și un camion.
  • A murit, după o lungă suferință, prof. Adrian Fuioagă, fost inspector general școlar și fost director al Colegiului Tehnic ”Anghel Saligny” din Bacău.
  • Un bărbat de 30 de ani, deghizat în măicuță, a fost depistat vineri cerșind în zona Bisericii ,,Sfântul Nicolae” din municipiul Bacău.
  • Doliu la Primăria Răstoaca! Mihai Pintilie, contabil în cadrul instituției a decedat.
  • Facultatea de Litere a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău a organizat ediția anuală a seriei de activitǎţi dedicate culturii anglofone și limbii engleze.

Concluzie

Astăzi, presa locală din Bacău a acoperit un spectru larg de evenimente, de la un accident rutier cu implicarea a trei autoturisme și a unui camion, până la trecerea în neființă a unui fost inspector general școlar și director al unui colegiu tehnic, trecând prin descoperirea unui bărbat deghizat în măicuță cerșind și organizarea unei zile dedicate culturii anglofone la universitatea locală. De asemenea, a fost anunțat decesul unui contabil la Primăria din localitatea Răstoaca.

Ziua Culturilor Anglofone sărbătorită laUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău
Miercuri, 1 martie 2023, Facultatea de Litere a…
ziaruldebacau.ro
ULTIMA ORĂ! Doliu la Răstoaca! A murit Mihai Pintilie, contabil la primăria din localitate
: Doliu la Primăria Răstoaca! Mihai Pintilie, c…
www.jurnaldevrancea.ro
Accident pe strada Arcadie Șeptilici, din Bacău. Au fost implicate trei autoturisme și un camion
Un accident rutier a avut loc, în jurul orei 10…
ziaruldebacau.ro
A murit prof. Adrian Fuioagă, fost inspector general școlar și fost director al Colegiului Tehnic ”Anghel Saligny” din Bacău
A murit, după o lungă suferință, prof. Adrian F…
ziaruldebacau.ro
Tânăr deghizat în măicuță, prins la CERȘIT în fața unei biserici în Bacău. Bărbatul a fost ridicat de poliție și amendat
Un bărbat de 30 de ani, deghizat în măicuță, a …
www.gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023