Bacău 8 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Containere FDC, singura fabrică de containere din Bacău, livrează o comandă de 27 de unități către UNICEF. Containerele vor ajunge în Turcia, în zona afectată de cutremure.
  • Un bărbat de 25 de ani dintr-o comună din Bacău riscă să stea câțiva ani în spatele gratiilor, după ce a omorât în bătaie un mânz.
  • Le vedem în fiecare zi pe stradă, citim despre ele sau ne uităm la știri când mai apar în avalanșa informațiilor. Prea puțin! Fac parte din identitatea noastră locală și avem datoria să le spunem că datorită lor suntem. Aceste prea puține fragmente de istorie mai mult ori mai puțin îndepărtată își vor rostul ca […].
  • Un șofer din Bacău a fost reținut de polițiști și s-a ales cu sancțiuni record, după ce a comis o serie de infracțiuni în traficul rutier.
  • Rabinul Yehoshua Aronovich a venit în Bacău pentru a urea personal „Purim sameah” la Sinagoga „A. A. Rosen”.
  • Un copil de 14 ani din Bacău s-a înecat în canalul de fugă al râului Bistrița în timp ce se juca pe marginea râului. Poliția anchetează cazul pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Concluzie:

În Bacău, AZI s-a întâmplat: o fabrică de containere a livrat o comandă importantă pentru UNICEF în zona cutremurată din Turcia, un bărbat a omorât în bătaie un mânz și riscă să stea câțiva ani în spatele gratiilor, un șofer a primit sancțiuni record pentru o serie de infracțiuni în trafic, un copil de 14 ani s-a înecat în râul Bistrița, iar Rabinul Yehoshua Aronovich a venit în Bacău pentru a urea personal „Purim sameah” la Sinagoga „A. A. Rosen”.

Containere FDC, singura fabrică de containere din Bacău, livrează o comandă de 27 de unități către UNICEF. Containerele vor ajunge în Turcia, în zona afectată de cutremure
Producătorul de containere din Bacău, Container…
ziaruldebacau.ro
Ce le-a spus polițiștilor un bărbat din Bacău, după ce a omorât în bătaie un mânz. Riscă ani grei de închisoare
Un bărbat de 25 de ani dintr-o comună din Bacău…
stirileprotv.ro
Amoruri nebune, aur meritat și sacrifiu sublim. Femeile Bacăului care au iubit și-au câștigat
Le vedem în fiecare zi pe stradă, citim despre …
www.desteptarea.ro
Un șofer din Bacău a rămas fără permis 780 de zile și a primit amenzi de peste 21.000 de lei după o cursă haotică prin trafic
Un șofer din Bacău a fost reținut de polițiști …
www.digi24.ro
Rabinul Aronovich a venit în Bacău să ureze personal „Purim sameah”
· urarea „Purim fericit” a fost făcută la Sinag…
www.desteptarea.ro
Moarte cumplită pentru un copil de 14 ani din Bacău care a căzut într-un canal de fugă. Băiatul se juca pe marginea râului
Un copil de 14 ani s-a înecat în Bacău. Trupul …
www.gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023