Bacău 9 martie 2023

Sinteza Zilei

Sinteza Zilei

  • Președintele Asociației pentru Dezvoltare Intercomunitară Bacău, Valentin Ivancea, le-a prezentat membrilor ADIB, în cadrul unei întâlniri de lucru, stadiul investițiilor aferente aplicației POIM, de care beneficiază 41 de UAT-uri din județ, și soluțiile concrete implementate pentru rezolvarea suprapunerilor, în anumite localități beneficiare, între aplicația POIM și proiectele Anghel Saligny.
  • Consiliul Local al municipiului Onești va acorda, postmortem, Titlul de Cetățean de Onoare regretatului pilot de raliuri Adrian Răspopa.
  • În județul Bacău sunt 170 de cazuri de pestă porcină africană la porc mistreț, dar nu evoluează niciun focar la porcul domestic.
  • Călătorii care au tranzitat ieri, 08 martie a.c., stația CFR din municipiul Bacău, au primit sfaturi de la polițiști pentru a-și proteja bunurile și a avea o călătorie cât mai sigură.
  • Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei au desfășurat o serie de activități informative și preventive în Școlile Gimnaziale „Nicu Enea” și „Mihai Drăgan” din Bacău.
  • SC CRAB SA (Compania Regională de Apă Bacău) va sista furnizarea apei către mun. Onești, de sâmbătă – 11 martie 2023, începând cu ora 09.00, pentru remedierea unei noi avarii depistate pe conducta de aducțiune apă potabilă.

Concluzie

Astazi, presa locala din Bacau a relatat despre prezentarea stadiului investitiilor in retelele de apa si canalizare din judet, acordarea titlului de cetatean de onoare pilotului de raliuri Adrian Raspopa, cazuri de pesta porcina africana la porci mistreti in judet, activitati preventive pentru siguranta elevilor din scoli, informatii pentru calatorii de trenuri si o noua avarie la conducta de aductiune a apei potabile.

Premieră absolută în Bacău: Serile pianistice la Centrul de Cultură „George Apostu”
. Luni, 13 martie, ora 17.00 . Invitat special …
www.desteptarea.ro
Valentin Ivancea le-a prezentat primarilor stadiul investițiilor în rețelele de apă și canalizare din județul Bacău. Vezi ce se întâmplă cu investițiile de 470 de milioane de euro
Președintele Asociației pentru Dezvoltare Inter…
ziaruldebacau.ro
Adrian Răspopa, cetățean de onoare al municipiului Onești
Consiliul Local al municipiului Onești va acord…
www.desteptarea.ro
Bilanț alarmant în județul Bacău: 170 de porci mistreți au pestă porcină africană. Ce obligații au crescătorii de porci, potrivit DSVSA
În județul Bacău sunt 170 de cazuri de pestă po…
ziaruldebacau.ro
Polițiștii din Bacău le oferă călătorilor sfaturi pentru o călătorie sigură
Călătorii care au tranzitat ieri, 08 martie a.c…
www.desteptarea.ro
Siguranța și prevenția, teme de discuție cu elevii din Bacău
La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii loc…
www.desteptarea.ro
O nouă avarie pe conducta de aducțiune aparținând CRAB. În municipiul Onești se va furniza apă după un program prestabilit
SC CRAB SA (Compania Regională de Apă Bacău) va…
ziaruldebacau.ro
Caşin – Pipirig, via Bacău
De la deal, la munte Comuna Caşin se mândreşte …
www.desteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023