Bihor 10 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Doi adolescenți orădeni organizează spectacole sub brandul Storm Events, aducând trapperii YNY Sebi, IDK, Ian, Oscar și Floris, iar în acest an vor aduce și rockerii de la Alternosfera și Vița de Vie, dar și manelistul Bogdan de la Ploiești.
  • Mecanicul auto care a vândut mașinile clienților la dezmembrări a fost reținut pentru 24 de ore şi este acuzat de înșelăciune în formă continuată, poliţiştii susținând că acesta a escrocat cel puţin cinci persoane, iar paguba provocată depăşeşte 110.000 lei.
  • Autocarul echipei de baschet CSU Sibiu a rămas blocat, zilele trecute, într-o curbă îngustă, la ieșirea din strada Libertății din Oradea, chiar dacă la intrarea pe acea porţiune de drum sunt montate indicatoare care interzic trecerea autocarelor.
  • Ziua foștilor deținuți politic, 9 martie, a fost marcată prin premiera filmului „Remember Iuliu Maniu – 1986”, la Muzeul Țării Crișurilor, un documentar dedicat unuia dintre cei mai importanți oameni…
  • După aproape un an de când Spitalul Județean a „înghițit” fostul Municipal orădean, iar la șefia mega-spitalului astfel creat s-a instalat, ca manager „pe firmă”, dr. Gheorghe Carp, luna trecută acesta a reușit, în sfârșit, să găsească un purtător de cuvânt.
  • Administrația județeană din Bihor va pune la bătaie anual 500.000 lei pentru cofinanțarea unei campanii de sterilizare și cipare a câinilor cu stăpân.
  • Peste 500 de hectare de pășune și pădure din Apuseni, disputate de județele Alba și Bihor: Granița, decisă în justiție.
  • Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui suspect pentru acuzația de tâlhărie.
  • Cristian Tudor Popescu vine pe 24 martie la Oradea, pentru a-şi prezenta volumul „Dumnezeu nu e mort. Interceptări. Note informative”.
  • Nereparat niciodată în ultimele trei decenii și ciuruit de basculantele care transportă materiale pentru construirea Autostrăzii Transilvania, drumul național DN 19B intră în reabilitare.
Concluzie: Astăzi, presa din Bihor a acoperit subiecte precum evenimente culturale, un scandal de înșelăciune în domeniul auto, probleme de trafic și problemele de la Spitalul Județean Oradea, dar și subiecte politice legate de disputa privind granița dintre județele Alba și Bihor.
Băieții cu concertele: În spatele concertelor de trap organizate cu succes în Oradea și împrejurimi se află… doi adolescenți! (FOTO/VIDEO)
Doi adolescenți orădeni și-au făcut afacere din…
www.ebihoreanul.ro
Peste 500 de hectare de pășune și pădure din Apuseni, disputate de județele Alba și Bihor: Granița, decisă în justiție
Peste 500 de hectare de pășune și pădure din Ap…
ziarulunirea.ro
Purtătoare de tăceri: Spitalul Județean din Oradea are o nouă purtătoare de cuvânt… degeaba
După aproape un an de când Spitalul Județean a …
www.ebihoreanul.ro
Cristian Tudor Popescu se întâlnește cu cititorii din Oradea și își prezintă volumul „Dumnezeu nu e mort”
Gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu …
www.ebihoreanul.ro
Începe reabilitarea DN 19B între Marghita și limita cu Sălajul, una dintre cele două șosele naționale rămase nereparate în Bihor
Nereparat niciodată în ultimele trei decenii și…
www.ebihoreanul.ro
Suspectul, un tânăr de 28 de ani, a ajuns după gratii – Tâlhărie în Oradea
Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunil…
www.crisana.ro
Mecanicul auto din Bihor care a vândut maşinile clienţilor la dezmembrări a fost reţinut. A escrocat cel puţin 5 persoane
Mecanicul auto despre care BIHOREANUL a dezvălu…
www.ebihoreanul.ro
Autocarul baschetbaliștilor de la CSU Sibiu, blocat într-o intersecție din Oradea. Unde s-a întâmplat (FOTO)
Autocarul echipei de baschet CSU Sibiu a rămas …
www.ebihoreanul.ro
Comemorarea foștilor deținuți politic la Oradea – „Remember Iuliu Maniu – 1986”
Ziua foștilor deținuți politic, 9 martie, a fos…
www.crisana.ro
Premieră: Localitățile din Bihor vor fi sprijinite financiar de Consiliul Județean pentru sterilizarea și ciparea, gratuită, a câinilor cu stăpân
Administrația județeană din Bihor va pune la bă…
www.ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023