Bihor 14 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Echipa programului național pe bază de voluntariat intitulat „Caravana cu Medici” organizează o nouă ieșire în mediul rural, de data aceasta în comuna Remetea, în perioada 18-19 martie. 
  • Pompierii din Bihor au intervenit miercuri, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în subsolul unui bloc, uitându-se înăuntru în căutarea buteliilor cu acetilenă şi oxigen
  • Primăria Oradea dă dovadă de o surprinzătoare indulgență în stabilirea impozitelor locale pentru anul viitor. Anul 2024 este unul electoral, cu alegeri parlamentare și locale, dar primarul Florin Birta spune că generozitatea neașteptată nu are legătură cu asta.
  • Bihorenii care nu aruncă deșeurile așa cum trebuie s-ar putea trezi cu datorii. În premieră, Ecolect, asociația care gestionează salubritatea din Bihor, a instituit penalități pe care autoritățile locale le pot aplica cetățenilor care nu respectă colectarea separată.
  • Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Oradea a fost arestat, după ce a fost prins că a furat bani și carduri bancare din sediul unei firme din municipiu.
  • Cabinetul medical Kinetic Reform din Oradea împlinește doi ani de la deschidere și oferă o terapie gratuită pentru orice afecțiune mișcătoare, miercuri, 15 martie.

Concluzie

Evenimente din diverse domenii de interes au fost prezentate în presa locală din Bihor astăzi. De la intervenția pompierilor la stingerea unui incendiu, la reducerea taxelor și penalitățile pentru neprevăzutul colectării selectice a deșeurilor, până la consultațiile medicale gratuite oferite de profesiști voluntari, toate sunt evenimente de actualitate și relevante pentru diaspora din Bihor.

Liber la mișcare! Orice terapie poate fi încercată gratuit, miercuri, la centrul medical Kinetic Reform din Oradea (VIDEO)
Cabinetul medical Kinetic Reform din Oradea, ca…
www.ebihoreanul.ro
Separat sau penalizat! Primăriile din Bihor, încurajate să aplice penalități cetățenilor care nu colectează selectiv deșeurile
Bihorenii care nu aruncă deșeurile așa cum treb…
www.ebihoreanul.ro
Ce bine că vin alegerile! În 2024, taxele și impozitele din Oradea vor fi mai mici decât permite legea
Intransigentă când vine vorba de bani, Primăria…
www.ebihoreanul.ro
Un bărbat din Oradea a fost arestat după ce a furat 2.200 de lei şi mai multe carduri dintr-un birou
Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Oradea a f…
www.ebihoreanul.ro
Operaţiune periculoasă de stingere a unui incendiu, în Oradea. Ce se afla în subsolul unui bloc care a luat foc
Pompierii din Bihor au intervenit, marţi, pentr…
stirileprotv.ro
Pentru „pacienții uitați”. Caravana cu Medici ajunge într-o nouă comună din Bihor, cu ecografii și consultații gratuite (FOTO)
Echipa bihoreană a programului național pe bază…
www.ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023