Bihor 5 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Primarul din Marghita a dezvăluit că l-a monitorizat pe viceprimarul său cu ajutorul camerelor de supraveghere și a ajuns la concluzia că acesta ar fi stat mai puțin de 4 ore pe zi la Primărie.
  • Compania aeriană Ryanair operează ultimele zboruri de pe Aeroportul Internațional Oradea în luna martie, după ce nu a prelungit niciuna dintre cele patru rute deschise în timpul pandemiei.
  • Un băiețel de 10 ani din Bihor, care a crescut cu o boală metabolică rară și cruntă, a fost vindecat după patru operații.
  • Mai multe echipaje ale ISU Crișana au fost trimise să intervină într-un bloc din Oradea, în urma unei sesizări privind o scurgere de gaze și au găsit o femeie în stare de inconștiență, într-un apartament în care erau două butelii deschise.
  • Trei tenori italieni vor susține un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor în Oradea, în luna mai.
  • BIHOREANUL a dezvăluit un caz de corupție la Tărcaia, unde un primar PSD-ist ar face legea după bunul plac și ar hărțui și pedepsi pe cei care denunță ilegalități.
  • Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman, a fost foarte mulțumit de determinarea echipei sale în jocul de sâmbătă, din Giulești, și de respectarea tacticilor antrenorului.
  • Un concert intitulat „Cât de frumoasă ești” va fi organizat la Teatrul Regina Maria din Oradea, cu participarea lui Paula Seling și Aurelian Temișan, sub dirijoratul lui Andrei Tudor.
Concluzie: Astăzi în presa locală din Bihor s-au concentrat articole legate de corupție, evenimente culturale, sport și probleme legate de siguranța și sănătatea cetățenilor, precum și despre o poveste de succes medical și o sfârșit pentru compania low-cost Ryanair pe Aeroportul Oradea.
„Cât de frumoasă ești”: Paula Seling și Aurelian Temișan într-un concert special la Oradea, dirijat de Andrei Tudor
La jumătatea lunii martie, pe scena Teatrului R…
www.ebihoreanul.ro
Dani Coman, fericit după victoria din Giulești – ”Am fost o echipă scurtă, cu spații foarte mici între compartimente”- ”Am fost o echipă scurtă, cu spații foarte mici între compartimente”
Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman a …
www.oradesibiu.ro
David, un învingător: Povestea băiețelului din Bihor vindecat de o boală cruntă. Micuțul descoperă gustul cărnii și ciocolatei
Un băiețel de 10 ani din Bihor a crescut cu o b…
www.ebihoreanul.ro
Urmărit pe camere: Un primar din Bihor și-a „monitorizat” viceprimarul și susține că acesta stă mai puțin de 4 ore pe zi în Primărie, din care 24 de minute la țigară (VIDEO)
Primarul independent al municipiului Marghita, …
www.ebihoreanul.ro
Trei tenori italieni la Oradea. În program, „Caruso”, „O sole mio” și „Nessun dorma”
Trei tenori italieni aduc la Oradea canțonete ș…
www.ebihoreanul.ro
Luna cu ultimele zboruri Ryanair de la Oradea. Când debutează cursele Aeroitalia și la ce prețuri se vând biletele
Compania aeriană lowcost Ryanair operează în lu…
www.ebihoreanul.ro
Alertă într-un bloc din Oradea: O femeie a fost găsită în stare de inconștiență, într-un apartament în care erau două butelii deschise
Mai multe echipaje ale ISU Crișana, inclusiv o …
www.ebihoreanul.ro
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: Caz emblematic de corupție la Tărcaia, unde primarul face legea după bunul plac
Luni, 6 martie, a apărut un nou număr din BIHOR…
www.ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023