Botoșani 14 martie 2023

Sinteza Zilei – 14 martie 2023

Sinteza Zilei:

  1. Pentru executarea unor lucrări la instalaţiile de distribuţie, în condiţii de siguranţă, sunt necesare întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică la consumatorii din Vlădeni și în municipiul Botoșani.

  2. Primaria Orasului Darabani anuntat semnarea contractului de finantare pentru proiectul „Reabilitarea moderată a Centrului de servicii sociale integrate din orașul Darabani”.

  3. Comuna Frumușica a organizat o licitație publică pentru concesionarea a două imobile situate în intravilan pentru o perioadă de 49 de ani.

  4. Anamaria Daniela Boca, o adolescentă din Botoșani, a dispărut de acasă și a fost văzută ultima dată în București, la metrou.

  5. Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț, a fost criticat într-o emisiune de promovare a județului Botoșani și a declarat că nu a văzut „Așa El Dorado până acum”.

Concluzie:

Astazi, presa locala a atras atentia cititorilor cu urmatoarele subiecte: intreruperi temporare in furnizarea energiei electrice, semnare de contract de finantare pentru proiectul de reabilitare a unui centru social din Darabani, o lici

Întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică la Vlădeni și în municipiul Botoșani
Pentru executarea unor lucrări la instalaţiile …
www.gazetabt.ro
COMUNICAT DE PRESĂ. Contract semnat pentru “Reabilitarea moderată a Centrului de servicii sociale integrate din orașul Darabani”
Primăria Orașului Darabani anunță semnarea cont…
btonline.ro
ANUNȚ privind organizarea licitației publice pentru concesionarea a 2 imobile proprietate privată a comunei Frumușica, județul Botoșani
Comuna Frumușica, cu sediul în sat Frumușica, s…
btonline.ro
O adolescentă din Botoșani A DISPĂRUT de acasă. Tânăra a fost văzută ultima dată în București, la metrou
Anamaria Daniela Boca, o adolescentă din Botoșa…
www.gandul.ro
Reacția lui Valeriu Iftime după emisiunea de la Realitatea: “Așa El Dorado nu am văzut până acum. Cam toți m-au criticat: chiar așa curge lapte la Botoșani?”
Omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele Ca…
btonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023