Botoșani 2 martie 2023

Sinteza Zilei

  • O familie din Botoșani a primit sentința pentru abuzul sexual în cazul unei fetițe de 13 ani, violata de tată și propii frați, cu complicitatea mamei.
  • În cadrul unui proiect de investiție, o școală primară din satul Cucuteni din comuna Durnești urmează să beneficieze de creșterea eficienței energetice și de gestionarea inteligentă a energiei, anunță autoritățile locale.
  • Weekendul acesta, la stațiunea Păltiniș are loc un concurs de schi și snowboarding, unde concurentele pot sa participe în costume de baie.

Concluzie

Astazi, presa locala din Botoșani a acoperit subiecte diverse, care au atras atenția publicului. Un caz cutremurător de violență familială, un proiect de investiție în eficiența energetică a unei școli si un concurs neobișnuit de sporturi de iarnă sunt printre subiectele care au făcut azi subiectul presei din Botoșani.
Anunț! Începerea proiectului de investiție „Creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei la Școala Primară Nr. 1, sat Cucuteni, Comuna Durnești, Județul Botoșani”
The post appeared first on .
www.gazetabt.ro
Cursă în bikini pe pârtie, la Păltiniș! Concurentele se întrec pe schiuri sau snowboard, în costume de baie
În weekend are loc cel mai memorabil concurs al…
undefinedwww.monitorulcj.ro
O familie de coșmar. Verdictul judecătorilor în cazul fetiței din Botoșani violată de tată și propriii frați
Judecătorii au dat sentința într-un caz cutremu…
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023