Botoșani 28 martie 2023

Sinteza Zilei – 28 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Un grav accident de circulație a avut loc, luni noapte, în Botoșani. Un tânăr de 25 de ani a consumat alcool și s-a urcat la volanul mașinii pentru puțină adrenalină.
  • Un raliu la beţie se putea termina tragic pentru doi tineri teribilişti. Maşina în care se aflau aproape s-a dezintegrat după impactul violent cu un scuar, pe o stradă din Botoşani.
  • O doamnă din Dorohoi, județul Botoșani, a sunat la 112 de cum a observat că gospodăria în care locuia cu soțul ei era cuprinsă de fum. Primii care au ajuns la fața locului au fost Ionuț și Cristian, din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, care s-au mobilizat imediat.

Concluzie

Astăzi, ziua a fost marcată de un accident grav de circulație provocat de un tânăr băut și dornic de adrenalină și de un incendiu în gospodăria unei familii din Dorohoi, stins de doi polițiști. De asemenea, a fost raportat un alt accident, un raliu la beție care aproape s-a terminat tragic pentru teribiliștii implicați.

Accident grav de circulație în Botoșani. Gestul făcut de un șofer băut dornic de adrenalină
Un grav accident de circulație a avut loc, luni…
stirileprotv.ro
Un şofer din Botoşani a băut mai multe bidoane cu bere, a vrut să facă raliu cu un Ford Focus şi a fost la un pas de moarte
Un raliu la beţie se putea termina tragic pentr…
www.bzi.ro
Incendiu în gospodăria unei familii din Dorohoi, stins de doi polițiști – FOTO
„Când vezi foc și fum în fața ochilor, nu știi …
www.gazetabt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023