Botoșani 4 aprilie 2023

Sinteza Zilei:

  • Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani s-a întrunit pentru a adopta măsuri pentru prevenirea situațiilor de urgență, în contextul avertizării meteorologice tip „Cod Portocaliu”.
  • Lovitor de liniuță. Vârf de lance pentru Poli Timișoara, Mădălin Martin a plecat la FC Botoșani. “Sunt sigur că am făcut cel mai bun pas pentru mine”
  • La Botoșani, s-au înregistrat ninsori abundente, iar stratul de zăpadă măsoară aproximativ 40 de centimetri. Pârtiile de schi din zonă se pregătesc să redeschidă activitățile de schi.

Concluzie:

Astăzi, presa locală din Botoșani a acordat atenție unor subiecte legate de dezastrele naturale, transferuri de jucători de la echipa locală, precum și oportunitățile legate de activitățile de schi.

ANUNȚ. Contract de finanțare semnat pentru implementarea proiectului „Implementarea sistemelor de management local din comuna Hănești, județul Botoșani”
UAT COMUNA HĂNEȘTI, JUDEȚUL BOTOȘANI a semnat c…
btonline.ro
Măsuri dispuse la nivelul județului Botoșani pentru prevenirea unor situații de urgență
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență B…
btonline.ro
Schi în aprilie, la Păltiniș
Ninge în continuu din această dimineață iar zăp…
sibiu100.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023