Botoșani 4 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat o acțiune pentru prevenirea faptelor de comercț ilicit, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, în zona pieței agro-alimentare și a oborului din comuna Trușești.
  • Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs între două autoturisme, pe o stradă din municipiul Botoșani. Șoferul unuia dintre autoturisme nu a acordat prioritate și a pătruns pe strada principală, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.
  • 15 studenți din Botoșani au participat la un program de dezvoltare personală organizat de o asociație studențească. Acest program a avut rolul de a-i ajuta pe participanți să își dezvolte abilități utile pentru carieră și pentru viața personală, precum și să își formeze o rețea de contacte utile pe viitor.
Concluzie: Astăzi, în presa locală din Botoșani, au fost acoperite subiecte legate de acțiunea polițiștilor pentru prevenirea comerțului ilicit în zona pieței agro-alimentare și a oborului din comuna Trușești, un accident rutier în municipiul Botoșani în care două persoane au fost rănite și un program de dezvoltare personală dedicat studenților din Botoșani.
Acțiune a polițiștilor în zona pieței agro-alimentare și a oborului din comuna Trușești
La data de 3 martie 2023, polițiștii din cadrul…
www.gazetabt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023