Brăila 12 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Un barbat a fost filmat in timp ce se plimba prin Promenada Mall cu o lopata plina de c_cat. Incidentul neobisnuit s-a petrecut in jurul pranzului, iar barbatul a fost oprit de securitate si scos din mall.
  • Politia a declansat o ancheta dupa ce un tanar de 17 ani a fost gasit fara suflare intr-o padure de langa Braila. Pana in prezent, nu sunt cunoscute cauzele decesului, dar se bane ca ar fi vorba de o sinucidere.
  • Un sofer de 54 de ani a fost retinut de politisti dupa ce a lovit cu masina mai multi pietoni pe o strada din centrul orasului Braila. Doua persoane au fost ranite in incident, iar una dintre ele a fost transportata la spital cu rani grave. Soferul este acuzat de vatamare corporala si conduita autovehiculului fara permis de conducere.
  • Activistii de mediu din Braila au organizat o actiune de curatare a malului Dunarii, impreuna cu voluntari din mai multe orase din tara. In cadrul actiunii s-au adunat un numar mare de deseuri si gunoaie care au ajuns pe malul fluviului, iar ecologistii au atras atentia asupra necesitatii unei atentii sporite acordate protectiei mediului.
  • Un suc de portocale produs de o fabrica din Braila a fost retras de pe piata dupa ce s-a descoperit ca acesta contine o substanta toxica. Sucul a fost distribuit in mai multe orase din tara, iar autoritatile au dispus o ancheta pentru a stabili cum a fost posibila comercializarea acestuia.
Concluzie: Astazi, presa locala din Braila a acordat atentie evenimentelor neobisnuite si controversate, precum un barbat care a umblat prin mall cu o lopata plina de c_cat sau retragerea unui suc de portocale contaminat de pe piata. De asemenea, s-au raportat si evenimente tragice, precum moartea unui adolescent si ranirea mai multor pietoni in urma unui accident rutier.
De tot RASUL in Braila / VIDEO Un barbat se plimba cu lopata plina de c_cat prin mall
O intamplare demna de filmele cu Stan si Bran s…
infobraila.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023