Brăila 16 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Un scandal a avut loc în Brăila, unde trei agenți de poliție, printre care se afla și o femeie, au fost bătuți pe stradă de un bărbat.
  • Numărul de cazuri noi de coronavirus înregistrat în oraș a scăzut semnificativ în ultimele zile, dând speranțe că situația epidemiologică începe să se stabilizeze.
  • O complicație rară a coronavirusului a fost diagnosticată la un bărbat în vârstă de 47 de ani din Brăila, care a necesitat internare în spital pentru tratament.
Concluzie: Astăzi, presa locală din Brăila a atras atenția asupra unei agresiuni asupra unor polițiști, situației epidemiologice din oraș și unei complicații rare a coronavirusului diagnosticată la un bărbat din Brăila.
Eveniment cultural artistic dedicat Zilei Greciei, organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila și Comunitatea Elenă din Brăila
Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiulu…
probr.ro
Scandal de proporţii în Brăila! Trei poliţişti au fost bătuți de un bărbat
Un scandal de proporții a avut loc în Brăila. D…
www.bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023