Brăila 4 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Doi bărbați au fost reţinuţi în urma unei ample acţiuni de descinderi organizate de poliţiștii din Galaţi și Brăila. Cei doi sunt bănuiți de trafic de droguri.
  • Oamenii de afaceri brăileni se plâng de faptul că prețul energiei electrice este în continuă creștere, ceea ce le afectează afacerile.
  • Din cauza faptului că nu au reușit să se încadreze în bugetul alocat, autoritățile locale din comuna Brăilei, Scorțaru Nou, au fost nevoite să renunțe la organizarea târgului de mărțișor.
  • Cineva a lăsat o coajă de banană în fața biroului parlamentar al deputatului social-democrat de Brăila, Cristian Dumitrescu. Acesta a luat incidentul drept o formă de intimidare și a sesizat Poliția.
  • Zeci de șoferi din Brăila au fost amendați în ultimele zile de poliţişti pentru că au oprit în locuri interzise sau nerespectând indicaţiile agenţilor de circulaţie.
Concluzie: Astazi, presa locala din Braila a acoperit subiecte legate de descinderile poliției în cazul traficului de droguri, creșterea prețului la energie electrică și amenzi aplicate de agenții de circulație. De asemenea, au fost menționate problemele bugetare care au afectat organizarea târgului de mărțișor și un incident care a dus la o plângere la Poliție din partea unui deputat social-democrat.
Sâmbătă, 4 martie, s-a încheiat ”Trofeul Carpați” la handbal junioare U17, ce s-a desfășurat la Brăila. România a terminat pe locul 2
Sâmbătă, 4 martie, în Sala Polivalentă Danubius…
probr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023