Brăila 6 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Un bărbat din Oancea a murit într-un incendiu la locuința sa, la care au intervenit pompierii. În acest weekend, în județul Brăila au fost înregistrate opt incendii, însă cele mai mari pagube le-a suferit o casă din Gropeni, care a ars în totalitate.
  • Un număr de patru elevi din Brăila au fost selecționați pentru etapa județeană a Olimpiadei de Limba și Literatura Română.
  • Primăria Brăila a trecut la un nou sistem de iluminat public, prin care se economisesc bani și se reduce consumul de energie electrică. În plus, orașul va avea o iluminare mai bună și mai eficientă.
  • Iubitorii sportului din Brăila au parte de o nouă bază sportivă, în urma finalizării construcției unei săli de sport și a unui teren de fotbal de dimensiuni mici la Liceul cu Program Sportiv.
  • Cercul Militar din Brăila a găzduit un eveniment de sadoveniană, în cadrul căruia s-a discutat despre lumea din operele lui Mihail Sadoveanu. Discuțiile au fost moderate de scriitorul Dorel Dorian.
Concluzie: În Brăila, în weekendul prezentat, au fost înregistrate mai multe incendii, un bărbat și-a pierdut viața, dar patru elevi au fost selecționați pentru o olimpiadă de Limba și Literatura Română. În plus, Primăria a trecut la un nou sistem de iluminat public, iar sportivii din oraș beneficiază de o nouă bază sportivă. În sfârșit, Cercul Militar a găzduit un eveniment cultural despre lumea din operele lui Mihail Sadoveanu.
Opt incendii în weekend în județul Brăila. Un bărbat din Oancea mort în incendiu. O casă din Gropeni a ars în totalitate
În perioada 03 – 05.03.2023, subunitățile de in…
probr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023