Brăila 8 aprilie 2023

Sinteza Zilei:

  • Pugilistul Ștefan Panaitescu, de la SCM Bacău, a câștigat medalia de bronz la categoria +92 la Cupa României de Box la Seniori ce a avut loc la Brăila.
  • Pontonul de la Brăila, cât și podul vicepreședintelui Mike Pence, a fost văzut aglomerat în weekend, turiștii implicându-se în distracții inadecvate.
  • Trei copii au fost ajutați de un autoturism care a oprit la semnalul lor de pe marginea drumului și care i-a dus în siguranță acasă.
  • Asociația „Împreună pentru copiii cu deficiențe de auz, vorbire și învățare” este bucuroasă să anunțe finalizarea lucrărilor de amenajare a locației în care prima școală de zi pentru copii cu autism, autism sănătos, a deschis ușile.
  • Primăria Brăila și-a prezentat planul privind măsurile de protecție pe perioada verii pentru cei care locuiesc în cartierele de blocuri, sistemul de stropire a străzilor și de curățare a boxelor fiind printre priorități.
  • Un pub amplasat in zona istorică a Brăilei a fost amendat de Poliția Locală pentru nerespectarea legii privind fumatul în spațiile publice închise,
  • Bulevardul Dorobanți va fi inclus în programul de modernizare a infrastructurii prin asfaltare, semnalizare și refacerea trotuarelor și a iluminatului public.
  • Sute de cântăreți de muzică populară din județul Brăila au participat la Festivalul Concurs „Nufărul” ediția a celor 75 de ani, organizat la Faleza Dunării.
  • Desfășurat în cadrul proiectului „Vacanța e în orașul tău”, un festival de muzică electronică hipnotică a strâns împreună peste 2.000 de participanți in parcarea Shopping City Brăila.
  • Timp de trei zile, în Parcul Monumental „Alexandru Ioan Cuza” din Brăila, a avut loc Festivalul Bucătăriei Asiatice, ce a oferit o mulțime de delicii culinare, dar și demonstrații de gătit și degustări.

Concluzie:

Astăzi, în presa locală din Brăila, s-au evidențiat știrile din domeniul sportiv, dar și cele din viața de zi cu zi, cum ar fi ajutorul oferit de un șofer copiilor aflați în dificultate sau deschiderea primei școli de zi pentru copii cu autism, autism sănătos.

Bronz pentru SCM Bacău la Cupa României la Box de la Brăila
Pugilistul Ștefan Panaitescu, legitimate la SCM…
www.desteptarea.ro
Traversarea podului de peste Dunăre de la Brăila. „Două minute, atât durează cu mașina” – VIDEO
Prima traversare cu mașina a podului suspendat …
tomisnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023