Brașov 14 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Zeci de percheziții au loc astăzi în București, Brașov, Sibiu și Covasna, într-un dosar ce vizează infracțiuni precum luare și dare de mită, deturnarea licitațiilor publice, uciderea animalelor cu intenție și spălare de bani. Perchezițiile ar viza și DSVSA Braşov.
  • Compania aeriană Dan Air (România) va opera, începând din 15 iunie 2023, primele zboruri de pe aeroportul din Brașov, spre opt destinații din șase țări europene.

Concluzie

Perchezițiile masive în București, Brașov, Sibiu și Covasna, în cadrul unui dosar amplu de corupție, au atras atenția presei de astăzi. De asemenea, anunțul că compania aeriană Dan Air va avea primele zboruri de pe aeroportul din Brașov spre opt destinații europene a fost și el o noutate importantă de astăzi.

Dan Air va opera primele zboruri din Brașov spre 8 destinații europene. Aeroportul brașovean ar putea fi o opțiune și pentru băcăuani
Dan Air (România) va opera, începând din 15 iun…
ziaruldebacau.ro
Descinderi în București, Brașov, Sibiu și Covasna: Mită, deturnare de licitații, uciderea intenționată a animalelor
Zeci de percheziţii au loc marți într-un dosar …
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023