Brașov 9 aprilie 2023

Sinteza Zilei:

  • Autoritățile au anunțat că Brașovul va găzdui Campionatul European de Tineret la judo în anul 2026.
  • Cele două Mici Expoziții Naționale la care au participat peste 200 de artiști plastici și-au desemnat câștigătorii.
  • Masivul Postăvaru a atras un număr mare de turiști astăzi, fiind o zi ideală atât pentru schi, cât și pentru plimbări în natură și picnic.
  • Zeci de elevi de la Liceul de Arte din Brașov au realizat mai multe desene pe asfalt, în cadrul unei acțiuni pentru conștientizarea pericolelor traficului rutier.
  • O nouă secție ATI a fost inaugurată astăzi la Spitalul Județean de Urgență din Brașov, cu 14 paturi și echipamente de ultimă generație.

Concluzie

Astăzi, în Brașov, s-au desfășurat diverse evenimente culturale și sportive, printre care două expoziții de artă și o competiție importantă la nivel european la judo. De asemenea, autoritățile au inaugurat o nouă secție ATI la Spitalul Județean de Urgență, iar elevii de la Liceul de Arte au îndemnat la responsabilitate în trafic prin intermediul unor desene realizate pe asfalt. Turiștii au avut parte de o zi excelentă la munte, cu posibilitatea de a schia sau de a face picnic și plimbări în aer liber.
Zi de picnic la munte și schi pe pârtii. În Brașov au ajuns și turiști din Costa Rica
La munte a fost o zi ideală pentru plimbări în …
stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023