Buzău 13 martie 2023

  • Azi, Compania de Apă S.A. Buzău a anunțat că serviciul de alimentare cu apă se va întrerupe în orașul Buzău, pentru înlocuirea grupului de pompare.
  • Pe strada Dionisie Romano din municipiu se va institui sens unic începând cu data de 15 martie, conform anunțului făcut de Primăria Buzău.
  • HC Zalău și echipa Gloria Buzău au avut un joc echilibrat, însă gazdele s-au desprins decisiv în ultimele 15 minute ale partidei.
  • Două primării din județul Buzău au fost amendate de Garda de Mediu pentru depozite ilegale de deșeuri depistate în urma unor controale. Una dintre primării a fost vizată și anul trecut de un astfel de control, dar nu a respectat măsurile dispuse.
  • Stațiunea de Cercetare Viticolă Pietroasele a organizat un concurs pentru tăierea viței-de-vie, iar cel mai priceput tăietor român a fost desemnat în urma acestuia.
Concluzie: Astăzi, în presa locală din Buzău au fost prezentate diverse subiecte, printre care se numără sistarea temporară a furnizării de apă în Buzău și implementarea unui sens unic pe strada Dionisie Romano din municipiu. Alte subiecte în atenția presei de azi includ un meci de handbal dintre Gloria Buzău și HC Zalău, amenzi date de Garda de Mediu către două primării din județul Buzău pentru depozite ilegale de deșeuri și un concur pentru tăierea viței-de-vie desfășurat la Stațiunea de Cercetare Viticolă Pietroasele.
VIDEO Cel mai priceput tăietor român de viță-de-vie, desemnat în urma unui concurs. Întrecerea a avut loc la Buzău
Articolul se poate citi integral pe . O nouă c…
stiridebuzau.ro
Sistare de apă în orașul Buzău. Anunțul Companiei de Apă
Compania de Apă S.A. Buzău anunță că întrerupe …
www.campusbuzau.ro
Sens unic pe o stradă importantă din Buzău. Anunțul a fost făcut de Primărie
Articolul se poate citi integral pe . Primăria…
stiridebuzau.ro
HC Zalău s-a „tăiat” în finalul jocului de la Buzău
Handbal Club Zalău a evoluat duminică pe terenu…
www.magazinsalajean.ro
Încă două primării din judeţul Buzău, amendate de Garda de Mediu pentru depozite ilegale de deşeuri – Una dintre primării nu a respectat măsuri dispuse anterior
Încă două primării din judeţul Buzău au fost am…
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023