Buzău 14 aprilie 2023

Sinteza Zilei

  • Politia a efectuat perchezitii la o firma si la locuintele mai multor persoane din judetul Buzau, gasind sute de parfumuri si accesorii contrafacute.
  • Un copil de 9 ani a murit in urma unui accident rutier produs pe drumul E85, in apropierea localitatii Buda, din judetul Buzau.
  • Trei persoane, printre care se afla si un politist, au fost ranite intr-un accident de circulatie produs in zona localitatii barlada, din judetul Buzau.
  • Mai multe localitati din judetul Buzau au fost afectate de ploi torentiale, produse in ultimele zile, care au dus la inundatii si drumuri afectate.
  • Primaria municipiului Buzau a anuntat ca va demara un proiect de modernizare si transformare a Parcului Crang in cel mai mare parc din oras.

Concluzie

Aceasta sinteza prezinta principalele evenimente care au avut loc in judetul Buzau, astazi, 14 aprilie 2023. Printre acestea se numara perchezitiile efectuate de catre politie, un accident cu trei persoane ranite, inundatii si proiectul de modernizare al Parcului Crang.
Percheziții la o firmă și la locuinţele mai multor persoane din județul Buzău. Sute de parfumuri contrafăcute, descoperite
Sute de parfumuri și accesorii contrafăcute au …
stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023