Buzău 16 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Angajații din Educație au ieșit în stradă. Personalul nedidactic cere Guvernului dreptul la o viață decentă, prin aplicarea şi respectarea legii. Federația Sindicatelor Libere din învățământ susţine protestul organizat de sindicatele afiliate la Federația Națională a Sindicatelor din Învățământ, ocupă clădirile instituțiilor publice și blochează circulația în centrul Buzăului.
  • Primele demersuri de atragere în județul Buzău a primelor investiții ce se vor derula prin Programul Operațional Regional 2021 – 2027 sunt demarate. Este vorba despre obiective ce privesc întreaga zonă metropolitană Buzău.
  • Cinci copii din Buzău au fost duși la spital după ce autobuzul școlar în care se aflau a fost lovit din spate de un autotren. Autobuzul transporta elevi spre o școală din Buzău, iar în momentul impactului se aflau în el 25 de copii.
  • Călătorii care sosesc în Grecia din România vor fi obligați să prezinte un test negativ la COVID 19, efectuat cu maximum 72 de ore înainte. Măsura va intra în vigoare începând cu data de 18 martie 2023 și se aplică și celor care tranzitează Grecia pentru alte destinații decât insulele din arhipelagul elen.
  • Primăria Buzău va organiza un concurs pentru selectarea celor mai frumoase grădini ale bucătărielor din oraș, în cadrul unei campanii de promovare a alimentației sănătoase și a utilizării produselor autohtone. Concursul dorește să-i încurajeze pe bucatari să cultive și să folosească în bucătărie produse proaspete și sănătoase.
Concluzie: Angajații din Educație au protestat în fața Prefecturii Buzău pentru dreptul la o viață decentă, fiind alăturați și de Federația Sindicatelor Libere din Învățământ. În paralel, au început demersurile pentru atragerea investițiilor prin Programul Operațional Regional 2021 – 2027. În timp ce cinci copii au fost duși la spital în urma unui accident cu un autobuz școlar, Autoritățile Elene au introdus noi reguli de acces pe teritoriul Greciei. În plan local, Primăria Buzău va organiza un concurs pentru a alege cele mai frumoase grădini ale bucătărielor din oraș.
VIDEO Sute de membri de sindicat pichetează Prefectura județului Buzău
Articolul se poate citi integral pe . Angajați…
stiridebuzau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023