Buzău 2 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • O alunecare de teren s-a produs pe DN 10, în zona localităţii Măgura, judeţul Buzău, drumarii recomandând şoferilor prudenţă în zonă. DRDP Buzău ia în calcul restricţionarea traficului.
  • Un tânăr de 29 ani a fost găsit spânzurat în apartamentul în care locuia în Buzău. Acesta avusese probleme de sănătate mintală și era sub tratament.
  • Primăria Buzău a aprobat construcţia unui crematoriu nou în oraș, acesta urmând să fie realizat prin concesionare, iar constructorul va achita Primăriei un procent de 15% din încasările obținute din taxele plătite de cetățeni.
  • Autoritățile din Buzău au anunțat că începând cu luna aprilie colectarea de deșeuri va fi efectuată odată la patru zile, în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică. În plus, gunoiul menajer va fi ridicat începând cu ora 6 dimineața.
Concluzie: Astazi, presa locala din Buzau a atras atentia asupra unei alunecari de teren pe DN 10, a unui tânăr care si-a pus capat zilelor, aprobarea unui nou crematoriu in oras prin concesionare, precum si a modificarilor ce vor interveni in programul de colectare a deșeurilor menajere.
Alunecare de teren, pe DN 10, în Buzău. Direcția de Drumuri ia în calcul restricționarea vitezei
Articolul se poate citi integral pe . O alunec…
stiridebuzau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023