Buzău 3 aprilie 2023

Sinteza Zilei – 03 aprilie 2023

Sinteza Zilei

  • Primăria Buzău introduce restricții de trafic în zilele de weekend în zona centrală a orașului – Măsura a fost luată pentru a reduce nivelul de poluare a aerului în gara orașului. Restricțiile sunt valabile în intervalul orar 10:00 – 19:00, sâmbăta și duminica.
    Sursa
  • 100 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Buzău, în urma unui incendiu produs la subsol – Focul a izbucnit în cursul dimineții, iar echipele de pompieri au intervenit rapid și au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă la celelalte nivele ale clădirii.
    Sursa
  • Mai multe străzi din Râmnicelu au fost inundate după o ploaie torențială – În urma precipitațiilor abundente, apele au ieșit din matcă și au acoperit șoselele și trotuarele. Autoritățile au intervenit cu pompe pentru a evacua apa.
    Sursa

Concluzie

Astăzi în presa locală din Buzău au fost prezentate trei evenimente: introducerea restricțiilor de trafic în zona centrală a orașului în zilele de weekend pentru a reduce poluarea, evacuarea a 100 de persoane dintr-un bloc din cauza unui incendiu la subsol și inundațiile de pe mai multe străzi din localitatea Râmnicelu din cauza ploii torențiale.

Anunț Trans Bus – În atenția călătorilor din U.A.T – Smeeni, Vernești, Merei si Tisău
Articolul se poate citi integral pe . Stimați …
stiridebuzau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023