Caraș-Severin 1 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Caraș-Severinul se află pe locul 12 în țară și locul 3 în Regiunea de Vest după numărul de divorțuri. Potrivit datelor înregistrate de Institutul Național de Statistică, aferente anului 2021, județul Caraș-Severin se plasează pe locul 12 în țară și locul 3 pe Regiunea Vest raportat la numărul de divorțuri – 388 (234 în mediul urban).
  • Până astăzi, în județul Caraș-Severin s-au înregistrat un număr de 26.746 cazuri confirmate de COVID-19, fiind circumscrise 838 decese în rândul pacienților infectați. În cele mai recente două săptămâni, incidența cazurilor de infectare a ajuns la 0,93 cazuri la mia de locuitori.
  • Mai mulți voluntari din Caraș-Severin au inițiat o campanie pentru colectarea de deșeuri electrice și electronice, în vederea reducerii impactului lor asupra mediului înconjurător. Campania intitulată „ElectroWaste – Responsabilitate pentru viitor” se va desfășura în perioada 1-31 martie și va oferi mai multe locații de colectare.
  • Primăria Oravița a demarat un proiect de modernizare și reabilitare a sistemului de iluminat public de pe străzile din municipiul Oravița. Acesta vizează instalarea de corpuri de iluminat cu tehnologie modernă LED, care va duce la economii semnificative de energie electrică și va avea un impact pozitiv asupra calității luminii stradale.
Concluzie: Astazi, 1 martie, presa locala din Caraș-Severin a acoperit subiecte legate de numărul de divorțuri în județ, situația cazurilor de COVID-19, o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice și un proiect de modernizare a sistemului de iluminat public.
Județul Caraș-Severin, locul trei la divorțuri pe Regiunea Vest
Caraș-Severinul se află pe locul 12 în țară și …
expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023