Caraș-Severin 10 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Un nou loc de joacă pentru copiii din Mehadia. Primăria Mehadia a pus la dispoziția copiilor din comună un loc de joacă modern și supravegheat video, amenajat în curtea fostei grădinițe din Mehadia.
  • Intervenție de urgență în Parcul Central din Reșița. Echipele de intervenție au fost chemate să salveze un câine care rămăsese blocat pe o insulă de pe lacul din Parcul Central. Salvatorii au reușit să ajungă la animal și să-l transporte în siguranță la malul lacului.
  • Protest în fața Primăriei din Caransebeș. Peste 50 de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva deciziei primarului de a muta sediul unei ONG-uri într-un alt imobil, fără a oferi alte spații alternative potrivite. Protestatarii cer să li se ofere o soluție viabilă.
  • Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin anunță implementarea unui program de sprijin pentru elevii din mediul rural. Programul vizează asigurarea resurselor necesare pentru elevii din satele izolate, precum tablete și acces la internet, pentru a putea urmări cursurile școlare online.
Concluzie: Astăzi, în presa locală din Caraș-Severin au fost prezentate diverse subiecte, de la inaugurarea unui nou loc de joacă în Mehadia, la intervenția de urgență pentru salvarea unui câine în Parcul Central din Reșița și la protestul din fața Primăriei din Caransebeș. De asemenea, s-a anunțat implementarea unui program de sprijin pentru elevii din mediul rural.
Un nou loc de joacă pentru copiii din Mehadia
Spațiul a fost modernizat și dat în folosință d…
expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023