Caraș-Severin 24 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Scene revoltătoare au fost filmate într-un spital din Reșița în care pacienții imobilizați sunt cărați pe brațe de îngrijitori deoarece nu există lift. (Scorul articolului: 0)
  • Un bărbat a fost găsit mort înconjurat de câini într-o zonă izolată din munții Poiana Ruscă. Cadavrul acestuia prezenta semne de mușcături considerabile de câine. (Scorul articolului: 0)
  • Pietonul care a fost lovit mortal de un tren în apropiere de Gara Caransebeș a fost identificat de autorități. Bărbatul era cunoscut în zonă ca fiind un cerșetor. (Scorul articolului: 0)
Concluzie: Astăzi, presa locală din Caraș-Severin a atras atenția asupra unor evenimente tragice care includ scene revoltătoare filmate într-un spital din Reșița, găsirea unui bărbat mort în munții Poiana Ruscă înconjurat de câini și identificarea unui pieton cunoscut în zonă ca fiind un cerșetor care a fost lovit mortal de un tren lângă Gara Caransebeș.
Scene revoltătoare la spitalul din Reșița: Pacienți cărați pe scări cu targa sau căruciorul cu rotile
La Staționarul 2 (corp de clădire) din Spitalul…
www.bzi.ro
VIDEO | Scene revoltătoare într-un spital din Reșița! Pacienții imobilizați sunt cărați pe brațe de infirmieri pentru că în clădire nu există lift
Scene revoltătoare au fost filmate pe holurile …
www.gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023