Caraș-Severin 9 martie 2023

Sinteza Zilei:

  1. O bombă de aruncător calibrul 120 mm a fost descoperită în curtea unei şcoli generale din municipiul Reşiţa care se află în lucrări de reabilitare, muniţia fiind asanată de pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, potrivit Agerpres.
  2. Procedura de achiziție pentru lucrările necesare reabilitării, modernizării și dotării Școlii cu clasele I-IV din Zănogi a fost lansată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice de Primăria Cornereva la începutul lunii. Școala primară va fi reabilitată și modernizată cu fonduri alocate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar investiția este evaluată la suma de 1.321.810 de lei.

Concluzie: Astăzi, presa din Caraș-Severin a atras atenția asupra descoperirii unei bombe în curtea unei școli din Reșița și a lansării procedurii de achiziție pentru reabilitarea Școlii cu clasele I-IV din Zănogi.

O bombă de aruncător a fost descoperită în curtea unei şcoli din Reşiţa
O bombă de aruncător calibrul 120 mm a fost des…
www.stiripesurse.ro
Se caută constructor pentru modernizarea școlii din Zănogi
Școala primară din satul aparținător comunei Co…
expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023