Cluj 24 martie 2023

Sinteza Zilei 24 Martie 2023

Sinteza Zilei

  1. În județul Cluj au fost 900 de incendii de vegetație în decurs de un an. Arderea miriștilor este acum interzisă și se pedepsește usturător.

  2. Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar pentru introducerea rețelei de canalizare menajeră în sistem vacuumatic în comuna Negreni pentru a reduce costurile.

  3. Lucrările de construcție la podul peste Mureș de pe DN13C din zona Vânători sunt în desfășurare. Grinzile au fost montate, iar proiectul se apropie de finalizare.

  4. Piața imobiliară din Cluj rămâne o problemă în ceea ce privește garsonierele, care sunt structurate deficitar. În special, problema vine la pachet cu băile și spațiile pentru spălarea hainelor.

  5. Acest weekend aduce prima ediție a Cupei Busola de Aur din 2023, organizată la Cluj, iar peste 200 de sportivi vor lua parte la concursul de orientare în alergare din pădurile din jurul orașului.

Concluzie

Astăzi, presa locală din Cluj a acordat atenție incendiilor de vegetație, construcției unui pod peste Mureș, introducerii rețelei de canalizare în comuna Negreni, problemelor din piața imobiliară și Cupei Busola de Aur, un important eveniment sportiv la Cluj.

Comuna Petreștii de Jos anunță începerea proiectului cu titlul „Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale”
Comuna Petreștii de Jos anunță începerea proiec…
undefinedwww.monitorulcj.ro
Garsonierele din Cluj-Napoca. Dacă vrei să faci duș trebuie să sari peste mașina de spălat
Piața imobiliară din Cluj contină să uimească, …
undefinedwww.monitorulcj.ro
(Video) S-au montat grinzile pe podul de peste Mureș de pe DN13C, din zona localității Vânători
Această etapă importantă a construcției ne aduc…
www.punctul.ro
Cupa Busola de Aur dă start la sezonul 2023 la concursul de orientare în alergare la Cluj! Peste 200 de sportivi la a 55-a editie
Sportivii de la orientare își vor arunca hainel…
undefinedwww.monitorulcj.ro
Amenzi de 15.000 lei sau chiar închisoare pentru cei care ard miriști! În Cluj au fost peste 900 de incendii de vegetație într-un an
În județul Cluj, în decurs de un an, pompierii …
undefinedwww.monitorulcj.ro
Se introduce canalizarea de tip vacuumatic în Negreni. Tișe: „Soluții tehnice care contribuie la reducerea costurilor”
Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de …
undefinedwww.monitorulcj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023