Cluj 4 martie 2023

Sinteza zilei

Sinteza Zilei:

  • Un bărbat din Cluj a fost arestat după ce a lovit intenționat, cu mașina, două persoane pe care ar fi vrut să le ucidă. Una dintre victime a ajuns în stare gravă la spital.
  • János Lázár, ministrul ungar al Construcțiilor și Transporturilor, este de părere că dezvoltarea Clujului trebuie susținută și prin infrastructura de transport, însă a arătat că nu vrea să se amestece în treburile clujenilor.
  • România va beneficia de 9,4 miliarde de euro din fonduri europene pentru infrastructura rutieră și feroviară, prin Programul Transport, în 2023.
  • Directorul ziarului Gazeta de Cluj, jurnalistul Liviu Man, a vorbit într-un interviu acordat pentru postul de televiziune NCN România despre injustiția justiției de la Cluj, dar și despre modul în care a acționat statul paralel.

Concluzie:

Evenimentele din Cluj care au atras atenția presei astăzi includ o tentativă de asasinat, dezvoltarea infrastructurii de transport, fonduri europene pentru infrastructura rutieră și feroviară și un interviu despre injustiția justiției și acțiunile statului paralel în Cluj.

Tentativă de asasinat în Cluj ! A intrat intenționat cu mașina în două persoane
Judecătorii de la Tribunalul Cluj au dispus are…
www.satmareanul.net
Liviu Man, despre injustiția justiției de la Cluj: „Statul paralel nu a dispărut și nici nu va dispărea curând”
Directorul ziarului Gazeta de Cluj, jurnalistul…
www.bzi.ro
Ce spune ministrul ungar al Transporturilor despre metroul din Cluj? „Dezvoltarea orașului trebuie susținută de infrastructura de transport”
János Lázár, ministrul ungar al Construcțiilor …
undefinedwww.monitorulcj.ro
Apeluri de 9,4 mld. € pentru infrastructură, în 2023, prin Programul Transport. Trenurile metropolitane din Cluj, Iași sau Timișoara, printre priorități
România va beneficia de 9,4 miliarde de euro di…
undefinedwww.monitorulcj.ro
Tentativă de ASASINAT la Cluj. Bărbatul a fost arestat după ce a intrat intenționat cu mașina în două persoane
Un bărbat din Cluj a fost arestat după ce ar fi…
www.gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023