Cluj 8 aprilie 2023

Sinteza Zilei

  • Poliția Animalelor și DSVSA Sălaj au efectuat o acțiune pe linia respectării legislației specifice în domeniul protecției animalelor în comuna Surduc.
  • DIICOT Cluj a găsit peste 45 de kilograme de droguri și a arestat preventiv trei persoane pentru trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.
  • Un bărbat de 65 de ani a fost găsit mort pe stradă la Turda, fiind lovit la cap.
  • Asocierea Gulermak-Alstom poate semna cu Primăria Cluj-Napoca contractul de proiectare și execuție a Magistralei M1 la Cluj-Napoca, după respingerea unei contestații pe procedură.
  • Peste 1200 de elevi participă săptămâna viitoare la trei Olimpiade Naționale de limbi moderne, organizate la Cluj-Napoca.
  • Un bărbat a fost găsit mort pe stradă la Turda de către un taximetrist. Anchetatorii au stabilit că bărbatul zăcuse două ore, până să fie descoperit.

Concluzie

În Cluj s-au desfășurat mai multe evenimente în ultima perioadă, de la acțiuni ale autorităților în domeniul protecției animalelor, la descoperiri și arestări ale DIICOT legate de traficul de droguri, sau la găsirea unor persoane decedate pe stradă. Pe de altă parte, Primăria Cluj-Napoca poate semna cu Asocierea Gulermak-Alstom contractul de proiectare și execuție a Magistralei M1 la Cluj-Napoca, iar elevii din România își pot demonstra competențele în limbi moderne prin participarea la Olimpiadele Naționale organizate la Cluj-Napoca.
Ilegalități depistate de Poliția Animalelor și DSVSA Sălaj în Surduc
Pe raza comunei sălăjene Surduc, poliţiştii Bir…
www.magazinsalajean.ro
Peste 45 de kilograme de droguri găsite de DIICOT în Cluj. Trei persoane au fost arestate preventiv
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităț…
www.digi24.ro
Moarte suspectă la Turda. Un bărbat de 65 de ani a fost găsit întins pe stradă fără suflare și lovit la cap
Un bărbat de 65 de ani a fost găsit fără suflar…
www.bzc.ro
Metroul din Cluj-Napoca: Emil Boc poate semna contractul cu Gulermak, constructorul metroului din Dubai și Istambul
Contractul de aproape două miliarde de euro pen…
alba24.ro
Trei olimpiade naționale, desfășurate săptămâna viitoare în Cluj. Peste 1200 de elevi își vor demonstra competențele de limbi moderne
Olimpiadele Naționale de limbi moderne vor reun…
undefinedwww.monitorulcj.ro
Bărbat din Turda, găsit MORT pe stradă de un taximetrist. Anchetatorii au stabilit că zăcuse două ore, până să fie descoperit
Un bărbat a fost găsit mor pe stradă, la Turda,…
www.gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023