Constanța 1 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Un incendiu a distrus acoperișul și mansarda unei case din localitatea Cumpăna, județul Constanța.
  • O persoană a murit și alta a fost rănită într-un accident rutier în județul Constanța, în care au fost implicate două autovehicule.
  • Compania aeriană Air Connect va oferi zboruri Oradea – Constanța și retur în fiecare duminică în perioada 25 iunie – 17 septembrie.
  • În ultimii doi ani un singur polițist și-a dat demisia la Constanța, iar sindicatele se plâng de creșterea deficitului de personal din cadrul structurilor de poliție.
  • Hotelierii din Constanța au inclus în pachetele turistice de sezon prețul biletelor de avion pentru cele patru curse aeriene interne anunțate spre a atrage turiștii pe litoral.
  • Lucrările de reabilitare a trotuarelor și aleilor de acces în blocurile din municipiul Constanța ale căror borduri și suprafețe pietonale erau deteriorate sunt finalizare sau în desfășurare.
Concluzie: Astazi, presa locala din Constanța a acoperit subiecte diverse, de la incidente nefericite cum ar fi incendiul din Cumpăna sau accidentul rutier soldat cu o victimă, până la subiecte legate de turism precum introducerea de către hotelieri a biletelor de avion în pachetele turistice sau anunțul zborurilor Oradea-Constanța și retur. De asemenea, se pune accentul și pe probleme legate de infrastructură rutieră și urbanistică prin lucrările de reabilitare, dar și pe probleme legate de resurse umane din cadrul structurilor de poliție din Constanța.
Atenţie! Se reabilitează aleile dintre blocurile din municipiul Constanţa
La acest moment, pe aleea Topolog au fost final…
cugetliber.ro
Patru curse aeriene interne spre Constanța. Hotelierii au inclus prețul biletelor de avion în pachetele pentru acest sezon
Într-o încercare de a-i convinge pe români să r…
stirileprotv.ro
Casă mistuită de flăcări, într-o localitate din Constanța. De la ce a pornit focul
Un incendiu puternic a făcut scrum marți seară …
stirileprotv.ro
Accident mortal în Constanța
O persoană a murit şi alta a fost rănită, într-…
www.stiripesurse.ro
Zboruri Oradea – Constanța, din 25 iunie. Cât costă biletele
În această vară, orădenii vor putea ajunge pe c…
www.ebihoreanul.ro
Un singur polițist și-a dat demisia, în ultimii doi ani, la Constanța
În ultimele luni, sindicaliștii au tot atras at…
cugetliber.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023