Constanța 10 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Un incendiu a izbucnit la o școală din Constanța, peste 700 de elevi și profesori s-au autoevacuat din clădire.
  • Viceprimarul USR al municipiului Constanța, Florin Cocargeanu, și-a pierdut atribuțiile, primarul Vergil Chițac retrăgându-i această responsabilitate, din cauza votului său împotriva unui împrumut făcut de Primăria Constanța.
  • Dune uriașe de nisip s-au format pe plaja din Mamaia, din cauza impactului furtunilor de iarnă. Autoritățile promit soluționarea situației până la deschiderea sezonului estival.
  • Compania olandeză Van Oord, cunoscută pentru construirea insulei palmier din Dubai, nu a reușit să evite prăbușirea plajei din Mamaia, creând un dezechilibru inițial asupra profilului plajei.
Concluzie: Astăzi, în presa locală din Constanța au fost evidențiate știri legate de un incendiu la o școală, o dispută între primar și viceprimar, probleme legate de starea plajei din Mamaia, precum și compania olandeză Van Oord, implicată în proiecte majore de construcție, care nu a reușit să prevină prăbușirea plajei.
EXCLUSIV VIDEO | S-a prăbușit plaja de la Mamaia! ”Stăpânii apelor” de la compania olandeză Van Oord, constructorii celebrei insule ”palmier” din Dubai, învinși de furtunile iernii de la Marea Neagră: ”Intervenția umană asupra profilului plajei a creat un dezechilibru inițial”
Van Oord, compania care a realizat celebra ”ins…
www.gandul.ro
VIDEO. Dune uriașe de nisip s-au format pe plaja din Mamaia: „Turiștii la vară trebuie să vină cu scara”
Dune uriașe de nisip s-au format pe plaja din M…
www.digi24.ro
Incendiu la o şcoală din Constanţa – Peste 700 de elevi şi profesori au ieşit din clădire – Pompierii intervin cu mai multe autospeciale
Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la o …
www.stiripesurse.ro
Vergil Chiţac i-a retras atribuţiile viceprimarului USR al municipiului Constanţa, Florin Cocargeanu. „Condamn atitudinea lui”
Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac,…
cugetliber.ro
Cât a ajuns să coste un banal BURGER în Cluj-Napoca. „Cică Mamaia e scumpă!”
În ultima vreme orașul Cluj-Napoca a devenit to…
www.gandul.ro
Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia va fi modernizat cu fonduri PNRR: Renovare energetică și stații de încărcare pentru vehicule electrice. Proiectul de peste 20 de milioane de lei va fi pus în dezbatere luni
Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din…
ziarulunirea.ro
Cine este Loraine de Hillerin de la Românii au Talent 2023. Familia ei a venit în secolul XV din Franța în Medgidia
Loraine de Hillerin, concurentă la Românii au T…
www.ct100.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023