Constanța 12 martie 2023

Sinteza zilei – 12 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Un bărbat din Constanța a ajuns în arest după ce a amenințat un șofer de mașină, care era de fapt un echipaj de la trupele speciale ale poliției.
  • Locuitorii din municipiul Constanța vor rămâne fără apă caldă și căldură din cauza unor lucrări de modernizare a rețelelor termice de transport.
  • Echipa de volei feminin CSS Academika Focșani a învins fără probleme CS Laguna Constanța în cadrul Campionatului Național grupa Elita junioare.
  • Fotoreportaj despre Obeliscul lui Theodosius din Istanbul, considerat una dintre cele mai importante piese de artă egipteană antică din afara Egiptului.

Concluzie

În Constanța, un bărbat a fost arestat, municipalitatea a anunțat că se va opri furnizarea de apă caldă și căldură, o echipă de volei a câștigat un meci decisiv și un fotoreportaj a prezentat o capodoperă egipteană antică din Istanbul.

Surpriza scandalagiului din Constanța! După ce a vrut să bată șoferul unei mașini, dar înăuntru era un echipaj de la trupele speciale ale poliției, s-a ales cu 30 de zile de arest
Un bărbat din Constanța a avut parte de o surpr…
www.gandul.ro
Atenţie! Se opreşte apa caldă şi căldura în municipiul Constanţa
Având în vedere lucrările de modernizare a rețe…
cugetliber.ro
Volei: victorie lejeră pentru junioarele Focșaniului, la Constanța
Astăzi la prânz s-a disputat meciul de volei fe…
www.vrancea24.ro
FOTOREPORTAJ Obeliscul lui Theodosius din Istanbul: O bucată din istoria Egiptului Antic în mijlocul fostului Constantinopol
Imperiul Bizantin a avut un trecut glorios de p…
www.info-sud-est.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023