Constanța 9 aprilie 2023

Sinteza Zilei

  • Un accident rutier s-a petrecut, la miezul nopții, în Cernavodă, strada Avram Iancu. Au fost trei victime: o victimă declarată decedată pe loc (bărbat aproximativ 20 de ani) și alte două victime transportate la spitalul Cernavodă (bărbați 20, respectiv 18 ani) conștiente, cooperante.
  • Termoficare Constanța SA a anunțat că, având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe șoseaua Mangaliei. Pentru realizarea acestor lucrări, nu va putea furniza căldură și apă caldă începând cu data de 10 aprilie.
  • La data de 8 spre 9 aprilie, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și al Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pentru menținerea climatului de ordine și liniște publică și creșterea gradului de siguranță rutieră. Au fost legitimate peste 100 de persoane, au fost verificate aproximativ 90 de vehicule și cinci locații publice.
  • La data de 8 aprilie, în jurul orei 23.25, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă – Formațiunea Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe șoseaua de centură s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 19 ani, ar fi fost implicat în accident.
  • Poliția de Frontieră a anunțat că în primele trei luni din 2023 au fost înregistrate cu 140% mai multe infracțiuni comparativ cu perioada similară a anului trecut. Cei implicați în activitățile ilegale provenind preponderent din România, Turcia, Bulgaria și Ucraina, iar rutele folosite pentru introducerea mărfurilor contrafăcute sunt în special cele de la granițele cu Ucraina și Serbia.

Concluzie

Astăzi, presa constănțeană a adus în prim plan mai multe accidente rutiere și activitățile ilegale de la granițele cu Ucraina și Serbia, iar Termoficare Constanța SA va întrerupe furnizarea de căldură și apă caldă din cauza unor lucrări de reabilitare a rețelelor termice.

Atenție, imagini cu impact emoțional! Tragedie rutieră la miezul nopții, la Constanța! Un mort și doi răniți
Un accident rutier s-a petrecut, la miezul nopț…
cugetliber.ro
Aproape 60 de puncte termice din Constanța nu vor mai livra căldură și apă caldă din 10 aprilie
Termoficare Constanța SA a anunțat că, având în…
www.ct100.ro
Razie a polițiștilor în Năvodari și Cogealac. Au fost legitimate peste 100 de persoane, au fost verificate aproximativ 90 de vehicule și 5 locații publice
La data de 8 spre 9 aprilie a.c.,  polițiști di…
www.ct100.ro
Ce spune poliția despre accidentul mortal din Cernavodă
La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 23.25,…
www.ct100.ro
Județul Constanța, poarta de intrare a mărfurilor de contrabandă în România
Poliţia de Frontieră a anunțat, pe 9 aprilie, c…
www.ct100.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023