Covasna 14 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe anunţă mai multe restricţii de circulaţie pentru ziua de miercuri, 15 martie, cu ocazia comemorării Revoluţiei și Războiului de Independenţă din 1848–1849.
  • Programul „Roata poveștilor”, demarat de Biblioteca Județeană „Bod Péter”, Sfântu Gheorghe și realizat cu sprijinul Consiliului Județean Covasna, în scopul promovării importanței lecturii în rândul copiilor, a ajuns, zilele trecute, la elevii din Sita Buzăului.
  • Zeci de percheziţii au loc marți într-un dosar ce vizează infracţiuni precum luare și dare de mită, deturnarea licitațiilor publice, uciderea animalelor cu intenție şi spălare de bani. Perchezițiile ar viza și DSVSA Braşov.

Concluzie

În Covasna au fost raportate astăzi mai multe evenimente, printre care restricții de circulație pentru Ziua Revoluției și Războiului de Independență, desfășurarea programului de promovare a lecturii în rândul copiilor și desfășurarea unor percheziții într-un dosar de corupție și crimă organizată.

Restricţii de circulaţie în Sfântu Gheorghe cu ocazia zilei de 15 martie
Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe anunţă ma…
mesageruldecovasna.ro
„Roata poveștilor” a ajuns la elevii din Sita Buzăului
Programul „Roata poveștilor”, demarat de Biblio…
mesageruldecovasna.ro
Descinderi în București, Brașov, Sibiu și Covasna: Mită, deturnare de licitații, uciderea intenționată a animalelor
Zeci de percheziţii au loc marți într-un dosar …
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023