Covasna 6 martie 2023

  • Oratoriul „Patimile după Ioan”, compus de Johann Sebastian Bach, va fi prezentat în Săptămâna Mare a Postului Paştelui (catolic-n.red) la Sfântu Gheorghe, au anunţat, vineri, organizatorii evenimentului. Potrivit acestora, concertul de muzică sacră va fi susţinut de ansamblul Capella Coronensis, Corul Bach al Bisericii Negre din Braşov, precum şi de o serie de solişti, sub […] Articolul apare prima dată în .
  • Căminul Cultural din Floroaia Mare găzduiește vineri, 10 martie, Adunarea Generală a fermierilor din zona Întorsurii Buzăului, Valea Mare și Dobârlău. În organizarea acestei întâlniri, care începe la ora 10.00, sunt implicate mai multe instituții și entități din județ, printre care Asociația de Dezvoltare Intercomunitară AGROSIC, Asociațiile și Primăriile din zona Buzaielor, Asociația Județeană a […] Articolul apare prima dată în .
Concluzia este că ziua de azi a adus două evenimente importante în presa locală din Covasna: prezentarea oratoriului „Patimile după Ioan” la Sfântu Gheorghe și Adunarea Generală a fermierilor din zona Întorsurii Buzăului, Valea Mare și Dobârlău la Căminul Cultural din Floroaia Mare.
Oratoriul „Patimile după Ioan”, în Săptămâna Mare  la Sfântu Gheorghe
Oratoriul „Patimile după Ioan”, compus de Johan…
mesageruldecovasna.ro
Întâlnire cu fermierii din zona Întorsurii Buzăului,  Valea Mare și Dobârlău, la Floroaia Mare
Căminul Cultural din Floroaia Mare  găzduiește …
mesageruldecovasna.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023